Olyan jó, hogy Magyarországon nincs kapcsolatunk a Renault céggel így mi előbb tudunk meg dolgokat! Hiszen a nemzetközi kapcsolataink igen jók ehhez a márkához évtizedek óta! Sajnálatos módon a magyar homokozóban mi nem akarunk már játszani! Sok Média vezető fordítva ül a lovon, ezért köszönjük mi nem kérünk ezen vezetőkből! De erről majd bővebben addigis a RENAULT OTT LESZ!!!

A GROUPE RENAULT MEGERŐSÍTI ELKÖTELEZETTSÉGÉT A NEMZETKÖZI AUTÓKIÁLLÍTÁSOK IRÁNT!

Az autóipar jelentős innovációkkal teljes átalakuláson megy keresztül, hogy megfeleljen a társadalmi és ökológiai kihívásoknak, valamint a vásárlók változó elvárásainak. Ebben az összefüggésben az Autószalonok olyan helyszínekké válnak, ahol bemutatják a mobilitás átalakulására reagáló főbb előrelépéseket, ugyanakkor továbbra is az autók iránti szenvedély megosztásának helyszínei a gyártók és a látogatók között.

Felismerve ezeknek a találkozóhelyeknek a fontosságát, a Groupe Renault büszkén jelenti be, hogy 2024 februárjában részt vesz a Genfi Nemzetközi Autószalonon.

A következő Párizsi Autószalonon a Csoport minden márkájával részt vehet : Renault, Dacia, Alpine és Mobilize. 

Annak érdekében, hogy ez a szenvedély az idő múlásával is fennmaradjon, a Renault Groupe mozgósítja az ágazatot, hogy az autószalonok igazi ünnepi pillanatok legyenek, amelyek hozzájárulnak az európai ipar fejlődéséhez.