A Lambretta bemutatja az Elettrát, az elektromos mobilitás vízióját. a „kampós” fejlámpa mellett a leginnovatívabb a piacon. A digitális műszerek az Elettrát a kommunikáció és a lovassal való interakció egy másik esztétikai dimenziójába vetítik. Az Elettra stílusával tűnik ki, amely tiszteletben tartja a 77 éves történelmet és pozícionálja magát A teljes hátsó karosszéria automatikusan felemelhető egy távirányító érintésével. Ez minta a jövő luxusmobilitásában. praktikus hozzáférést biztosít az akkumulátort tartalmazó rekeszhez. Maga a test tartalmaz egy sisakrekeszt. A Márkára jellemző összetéveszthetetlen dizájn következetes tisztelete. Az eredeti dizájn és a nagy teljesítményű elektromos meghajtás kombinációja az Elettrát a kétkerekű panoráma élére helyezi. Egy igazi álomtermék, tele bájjal és tartalommal.

Tervezés

 

Egyediségét az előlap éles és határozott vonalai árulják el, tökéletesen armonizálva a lágyabb és organikusabb hátsó hangerőkkel. Tisztelgés a Lambretta LD vonalai előtt. Esztétikus párbeszéd múlt és jövő között, amelyet a lebegő ülés nagyon személyes, minimalista, kanyargós profilja fémjelez. Ez a kiemelkedő teljesítmény az állandó mágneses szinkronmotornak köszönhető A dizájn nem csak megüt és izgat, de a szükséges funkciókat is remekül értelmezi. (PMSM), a minőség és a teljesítmény választása, amely nagy nyomatékot, a legjobb tömeg/teljesítmény arányt, nagy hatékonyságot és megbízhatóságot képes biztosítani. Az acélváz és alváz mellett nagyméretű, 12″-es kerekek és klasszikus „pull-wheel” dupla lengéscsillapítós első felfüggesztés találhatók. A hátsó felfüggesztést teljesen újratervezték, a motor felett vízszintesen elhelyezett lengéscsillapító egységgel, amely karral kapcsolódik a motorhoz. az alumínium lengőkar Innovatív lépés a Lambretta számára. 3 különböző „üzemmódjával”, amellyel a vezetési stílus a pillanatnyi mobilitási igényekhez igazítható, az Eco – Ride – Sport, az Elettra rendkívül kényelmes utazási autonómiát biztosít, amely körülbelül 130 km-től változik (állandó 40 km/es sebesség mellett). h) 60 km felett (állandó 80 km/h sebesség mellett). A fából készült „behúzható” fékkarokat rejtő kormány maga a tervezési mestermű a „kampós” fejlámpa mellett a leginnovatívabb a piacon. A digitális műszerek az Elettrát a kommunikáció és a lovassal való interakció egy másik esztétikai dimenziójába vetítik.

A teljes hátsó karosszéria automatikusan felemelhető egy távirányító érintésével. Ez minta a jövő luxusmobilitásában. praktikus hozzáférést biztosít az akkumulátort tartalmazó rekeszhez. Maga a test tartalmaz egy sisakrekeszt.

Lambretta előadás

A teljes Lambretta hagyomány szerint az Elettra a 4 kW-os, illetve a 11 kW-os folyamatos és csúcsteljesítménynek, valamint a 258 Nm-es nyomatéknak köszönhetően a maximális sebességtől, körülbelül 110 km/h-tól kezdve garantálja a teljesítményt. Ez a kiemelkedő teljesítmény az állandó mágneses szinkronmotornak köszönhető (PMSM), a minőség és a teljesítmény választása, amely nagy nyomatékot, a legjobb tömeg/teljesítmény arányt, nagy hatékonyságot és megbízhatóságot képes biztosítani.

3 különböző „üzemmódjával”, amellyel a vezetési stílus a pillanatnyi mobilitási igényekhez igazítható, az Eco – Ride – Sport, az Elettra rendkívül kényelmes utazási autonómiát biztosít, amely körülbelül 130 km-től változik (állandó 40 km/es sebesség mellett). h) 60 km felett (állandó 80 km/h sebesség mellett).

Az akkumulátor (lítium, 4,6 kWh) töltési ideje körülbelül 5 óra 30 perc 220 V-os otthoni rendszerrel, és körülbelül 35 percre csökken „gyorstöltéssel” G-SPECIÁLIS nyilvános helyen (80%-ig).

A méretek megegyeznek a mai városi mobilitás tökéletes robogójával. Mindenki számára megfelelő kényelmes ülésmagasság (780 mm) és a kategória abszolút normáján belüli súly (135 kg).

Egyetlen műszaki megoldás sem öncél. Minden részlet hozzájárul egy egyedi modell létrehozásához. Az Elettra koncepciója és fejlesztése az elnökünk, Walter Scheffrahn által közvetlenül vezetett tervezőcsapat munkája, aki személyesen gondoskodott a tervezés minden egyes aspektusáról. V-KÜLÖNLEGES A Lambretta termékcsalád A Lambretta kínálatában már megtalálható a V-Special sorozat három lökettérfogatban, V50- A Lambretta megerősíti eredetiségét és versenyképességét a nemzetközi piacon a kiváló minőségű termékek teljes és modern kínálatával, amelyek különböző hajtástípusokban, lökettérfogatokban és divatos színekben állnak rendelkezésre. A V125 és V200 2017-ben került a piacra. A Lambretta Elettra csatlakozik a meglévő sorozathoz, amely magában foglalja az X sorozatot X125-tel és X300- al, a V-Special sorozatot és a G-Special-t.

X SOROZAT

Az X sorozat egy innovatív termékcsaládot képvisel, modern kialakítással, amely azonban megtartja a tipikus Lambretta DNS-t. Tartalmazza az X125 (a 2022-es EICMA kiállításon bemutatott) és az X300 modelleket. Az X125- öt a Lambrettisti új generációjának „ideális járműveként” tartják, különösen városi használatra, megelőlegezve a minőséggel és a dizájnnal kapcsolatos nagy elvárásaikat. Az X300 szélesebb körű felhasználásra alkalmas. Az X széria sportos és elkeskenyedő vonalai azonnal felidézik a múlt legendás Lambrettáinak jellegzetes stílusjegyeit. Az acél oldalak dizájnja innovatív, „gyémánt” vonalakkal, amelyek továbbra is fenntartják a Lambretta lelkét és szellemét, új köntösben frissítve őket. A rögzített sárvédő, amely a Lambretta sajátossága, megmaradt.

G-SPECIÁLIS

 

A G-Special sorozat zászlóshajója a G350-ben található. A prémium piac élén helyezkedik el, és a jelenlegi VSpecial termékcsalád csúcskategóriás kiterjesztését képviseli. A méretek megegyeznek a mai városi mobilitás tökéletes robogójával. Mindenki számára megfelelő kényelmes ülésmagasság (780 mm) és a kategória abszolút normáján belüli súly (135 kg). A Walter Scheffrahn és Peter Beselin által készített koncepciót és dizájnt a múlt klasszikus Lambretta dizájnjai ihlették. Ez a prémium klasszikus robogó kategória legnagyobb lökettérfogatú modellje. Kiváló minőségű termék, amely a márka zászlóshajó modelljét képviseli. A piacon a szegmens viszonyítási alapjaként kerül bemutatásra, a konkurens termékeknél jobb jellemzőkkel.

V-KÜLÖNLEGES

A Lambretta kínálatában már megtalálható a V-Special sorozat három lökettérfogatban, V50- A Lambretta megerősíti eredetiségét és versenyképességét a nemzetközi piacon a kiváló minőségű termékek teljes és modern kínálatával, amelyek különböző hajtástípusokban, lökettérfogatokban és divatos színekben állnak rendelkezésre. A V125 és V200 2017-ben került a piacra.

Operatív tevékenységek

A Lambretta ma 45 országban van jelen. Holdingjának székhelye Luganóban, adminisztratív tevékenysége London közelében, üzemeltetési/műszaki telephelye pedig Bangkokban található.

Az új termékcsalád a Lambretta Thai fiókkal való szoros együttműködés eredménye, amely több mint 3 éve kezdte meg működését. Ez a Lambretta ázsiai bázisa, amely mögött a termelés és a forgalmazás tekintetében nagy ipari szilárdság áll.

A Lambretta modellek az elérhető legjobb technológiák felhasználásával készülnek, biztosítva a legmagasabb minőséget a globális minőségi szabványoknak megfelelően. Ez az üzleti modell lehetővé teszi a Lambretta számára, hogy technológiai szempontból a piacon kínált legjobb alkatrészekkel büszkélkedhessen.

Árlista

X125: 5.700 euró (indikatív, Európában 2024-től)

X300: 6.200 euró (indikatív, Európában 2024-től)

G350: 7.200 euró (indikatív, Európában 2024-től)