• címmel.
  • Az immár 29. alkalommal megrendezett versenyt a Car and Driver Spain , az ország legnagyobb példányszámú autóipari kiadványa szervezi .
  • A Lancia Pu+Ra HPE a márka kiáltványa, amely előrevetíti az új Lancia autók formanyelvét, kezdve a 2024-ben érkező új Lancia Ypsilonnal.  

 

A Lancia Pu+Ra HPE, a márka következő 10 évre szóló kiáltványa az „Év legjobb koncepcióautójának” választotta a Car and Driver Spain zsűrije , amely Spanyolország legnagyobb példányszámú nemzetközi autóipari kiadványa.
Az „Car and Driver Awards” verseny az egyik legvágyottabb díját a 100%-ban elektromos koncepcióautónak ítélte oda, amely a Lancia márka vízióját testesíti meg a dizájn, a belső otthon érzése, a fenntarthatóság, az elektromosság és a könnyű technológia terén.

A zsűri egy ilyen eredeti, élvonalbeli, erős egyéniségű modellben ismerte el az olasz design kiválóságát. A Lancia Pu+Ra HPE valóban tökéletesen tükrözi egy legendás márka örökségét, melynek reneszánszát nagy lelkesedéssel üdvözölték a spanyol magazin olvasói és követői.

Az „Car and Driver Awards” átadó ünnepségre Madridban került sor Borja Sekulits, az ibériai Premium Klaszter igazgatója jelenlétében.

 

Lancia Pu+Ra HPE
A Lancia Pu+Ra HPE a márka kiáltványa a következő 10 évre, egy 100%-ban elektromos koncepcióautó, amely megtestesíti a márka vízióját a dizájn, a belső otthoni hangulat, a fenntarthatóság, az elektromosság és a könnyű technológia terén. Elegáns és szokatlan karosszériájú autó, amely garantálja a maximális hatékonyságot, különös tekintettel az autonómiára, a töltési időre és a hatékonyságra. Az új Lancia korszak első autóját az olasz belsőépítészet világa ihlette, köszönhetően a luxusbútorok piacán vezető Cassinával való együttműködésnek a tipikus olasz otthoni élmény érdekében. A Lancia Pu+Ra HPE név a Pu+Ra-ból, a márka új, letisztult és radikális formanyelvéből származik, míg a HPE a High Performance Electric rövidítése. A koncepcióautó teljes mértékben megtestesíti a Lancia új dizájnnyelvének alapelveit, amelyben az autó térfogatát olyan elemi geometriai formák, mint a kör és a háromszög metszéspontja hozza létre, kombinálva a Lancia örökségének néhány ikonikus részletével, mint például a velencei. a Lancia Beta HPE árnyékolói. A Lancia Pu+Ra HPE egy öko-fenntartható anyagokból készült, 70%-ban érinthető felületekkel rendelkező autó, amely az olasz stílust, eklektikát, a visszakeresett hagyományokat és az otthon érzését fejezi ki. A Lancia Pu+Ra HPE az első olyan autó, amely a SALA infotainment rendszerrel van felszerelve, amely központosítja az audio-, klíma- és világítási funkciókat, lehetővé téve, hogy egyszerűen egy gomb megnyomásával vagy az Ön hangjával igazodjon a környezethez az autóban.