Bangkok – Minoru Amano úr, a Suzuki Motor (Thaiföld) elnöke elmondta, hogy a thaiföldi autóipar mára visszatért a pályára, és az elmúlt 2-3 év különböző vonatkozásaiban a válságok elkerülése után egyre élénkebbé válik. A közelgő 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon, amelyet 2023. március 22. és április 2. között tartanak a Challenger Hallsban, az Impact Muang Thong Thani egy másik fontos tényező lesz a thaiföldi autópiac élénkítésében, ösztönző légkört teremtve a vásárlásokhoz és a generáláshoz. több növekedést.

 

A 2023-as Bangkoki Nemzetközi Autószalon témája a következő „SZÍNES TAPASZTALAT” , amely kiemeli a modern autóipari technológiákon keresztül történő élményépítés fontosságát, amely egybeesik a Suzuki azon koncepciójával, hogy mindig változatos és egyedi lehetőségeket hoz az asztalra, amelyek minden termékében megtalálhatók, és mindegyiket úgy fejlesztették és módosították, hogy garantálják. friss és legjobb választás a rendezvény látogatói számára.

 

A Suzuki Motor (Thaiföld) bemutatta az összes modelljét, ahol a látogatók bepillantást nyerhetnek a Suzuki egyetlen DNS-ébe, valamint minden járművének modern és egyedi dizájnjába, amelyek nagyszerű vezetési teljesítménnyel és agilitással vannak felszerelve, tökéletesek. egy CITY CAR stílusában, amely minden vezető identitását és egyéni életstílusát képviseli.

 

A Suzuki minden elérhető modelljét bemutatja a közelgő Autószalonon. Ennek az eseménynek a fénypontja azonban a Suzuki számára az, hogy bemutatják két legújabb modelljét – a SUZUKI SWIFT GL NEXT-et és a SUZUKI CELERIO GL UP-ot, amelyek mindegyikét limitált kiadású tartozékokkal díszítették, hogy megfeleljenek a vezetők különböző csoportjainak igényeinek, de szórakoztató vezetési élmény keveréke. Ez nemcsak több lehetőséget ad a járművezetők számára, hanem megfelel a különböző életstílusok igényeinek is.

 

Amano úr megjegyezte továbbá, hogy bár a thaiföldi autóipari piac nehézségekkel szembesült az elmúlt évben, de a Suzuki legfontosabb stratégiája révén az energiahatékony járművek bemutatása révén a járművezetők Könnyedén tulajdonossá válhat, és az ügyfelek számára egy autót kínál, hogy javítsa az életminőséget és a biztonságot, a Suzuki igyekszik tükrözni azon ambícióit, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat mutasson be, amelyek a legjobban illeszkednek minden fogyasztó életviteléhez. Tavaly a Suzuki összesen 20 083 darab eladást ért el, aminek egy része a 2022-es Bangkoki Nemzetközi Autószalonon történt foglalásoknak tudható be. A javuló helyzet és a vásárlási légkör miatt a Suzuki úgy véli, hogy mindkettő elősegíti majd a vásárlást . Az autópiac élénkebbé válik, ami segít a Suzukinak elérni a 2023-ra kitűzött 27 000 darabos értékesítési célt.

 

Mr. Wallop Treererkngam, a Suzuki Motor ügyvezető alelnöke (Thaiföld) eközben kijelentette, hogy a 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon minden látogatója lehetőséget kap, hogy megtapasztalja a Suzuki minden autómodelljét, valamint egy meglepetéskampányt, hogy lefoglalhassanak egy különleges modellt. az eseményen.

 

A reflektorfényben a „SUZUKI SWIFT GL NEXT – Next To the Edge: The fun of drive over any limit ” is szerepel majd , amely egy kiterjesztett változata a A SWIFT GL, a többi kiegészítő modell sikerének alapja, tapintható népszerűségnek örvend a Swift számára. Ez a modell még különleges a kifejezetten a Suzuki vásárlói számára készült kiegészítőkkel.

 

A „SUZUKI SWIFT GL NEXT – Next To the Edge: A határon túli vezetés öröme” új, külső kialakítású, teljes testszoknyát kapott, a GL Next Edition matricák pedig megmutassák egyediségét, hangsúlyozva, hogy a vezetők csak ezzel a modellel élhetnek át. .

 

A modellt Kevlar belső díszítéssel szerelték fel a konzolra és az ajtólapokra. Fel van szerelve az új, 7 hüvelykes érintőképernyővel és MP3- és WMA-kompatibilis sztereó rendszerrel, valamint Bluetooth- és okostelefon-kapcsolattal, így a sofőrök soha többé nem hagyják ki a hívásokat egyetlen utazás során sem. Az árak mindössze 582 000 baht-tól indulnak.

 

A „SUZUKI CELERIO GL UP: Szórakozás stílussal, kényelemmel és nagyszerű értékkel” a legköltséghatékonyabb városi autó következő modellje lesz, kiemelkedő teljesítménnyel. A Suzuki szeretné megragadni az alkalmat, hogy ma mindenki számára bemutathassa ezt a kiváló minőségű kompakt autót. Mivel a jármű nem csak értéktakarékos, hanem teljes körűen fel van szerelve teljes testszoknyával, hátsó légterelővel és GL UP Edition matricákkal. Az árak mindössze 423 000 baht- tól indulnak .

 

Érték-hatékony és minden célra kiváló kompakt autóként a modell nemcsak fiatalok és fiatal felnőttek számára tökéletes, hanem egy másik legjobb választássá vált kis családi autóként. A belső kialakítást úgy módosították, hogy egy átfogóbb célt szolgáljon. A SUZUKI CELERIÓ GX 7 hüvelykes képátlóval és MP3- és WMA-kompatibilis sztereóval, valamint Bluetooth- és Apply Carplay- és Android Auto-kompatibilis sztereóval van felszerelve. Az ár 451 000 baht lesz .

 

A SUZUKI CELERIO , egy olyan kompakt autó, amely kiváló minőségű, és tele van erővel és agilitással, valamint kiváló vezetési teljesítménnyel és hatékony üzemanyag-megtakarítással 20 km/liter sebességnél, így a jármű nagyon környezetbarát. A modell 4 színben kapható: fehér, piros, szürke és fekete.

 

Ezenkívül a látogatók továbbra is vásárolhatnak a Suzuki más népszerű modelljeiből, köztük a „SUZUKI ERTIGA SMART HYBRID – Az intelligens ereje , a teljes funkcionalitás és az intelligens hibrid rendszer”, egy MPV, amelyet a SMART HYBRID motorral szereltek fel, amely a Suzuki innovatív SHVS technológiájával érkezik. A rendszer integrált indítógenerátorral vagy ISG-vel és lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 17,9 km/liter üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé, miközben biztosítja a sima és lágy indítást. Mindössze 134 gramm/km. A szén-dioxid-kibocsátás és a könnyű karbantartás, ami nem különbözik a Benzine motorokétól, a modell könnyen kezelhető és használható, mivel 5 év akkumulátorgarancia jár rá. A modell ára 783 000 baht-tól kezdődik.

 

A SUZUKI CIAZ , a prémium ökoszedán eközben továbbra is kedvező fogadtatásra talált a vezetők körében. A járművet némileg módosították, hogy megőrizzék sportkocsiszerű tulajdonságait, és csúcsminőségű felszereléssel szerelték fel a legmagasabb kényelem érdekében. A Suzuki Ciaz iránt érdeklődő sofőrök 528 000 baht kikiáltási áron vásárolhatják meg a modellt.

 

SUZUKI XL7 7 üléses crossover családi autó, amelynek mérete 4450 mm hosszú, szélessége 1775 mm, magassága 1710 mm és hasmagassága 200 mm, tökéletes vezetési kilátást és kiváló menetteljesítményt biztosít. A modell teljesen felszerelt nagyszerű funkciókkal és nagyszerű 814 000 baht árral.

 

SUZUKI CARRY többcélú kisteherautóra , amelyet minden életstílushoz igazodó módosításokhoz terveztek, többé nem csak „Food Truck”-ként vagy csak egy kerekeken járó vállalkozásként fogunk emlékezni, hanem „áru-teherautóként”, amelyben a jármű A kisteherautóból egy személyre szóló, boldog jármű is lehet, amely fontos partner minden utazáshoz, amely minden közös sikerhez vezet A Suzuki Carry ára mindössze 395 000 baht.

 

A Suzuki „Customized” zónájában a látogatók különféle modelleket tekinthetnek meg a kiállításon. Ez kreatív ötleteket ad azoknak a sofőröknek, akik szeretik felszerelni az autóikat. A Suzuki ismét büszke arra, hogy a teljes tartozékokkal felszerelt SUZUKI CARRY-t egy „mobil gyümölcsbolttá” mutatja be, ahol a város minden szegletében friss gyümölcsöket szolgálhatnak fel a fogyasztóknak. A modellt friss gyümölcsök szállítására alkalmas hellyel és kiállítótérrel tervezték, hogy a fogyasztásra kész friss gyümölcsöket közvetlenül a vásárlók kezébe szállítsák. Ez a módosítás tökéletes azoknak a vállalkozóknak, akik útközben vagy bolhapiacon szeretnének gyümölcsöt értékesíteni.

A kijelzőn látható, hogy a SUZUKI CARRY bármilyen álmot valóra válthat, ami egyértelműen megismétli a „Carry Your through Every Journey” koncepciót. A Suzuki célja, hogy a Suzuki Carryt álmok gyűjtőjévé varázsolja, amely tökéletesen illeszkedik az üzleti és személyes használatra, valamint egy olyan autóvá, amely segítheti a társadalmat és a modern vállalkozók első számú járművévé.

 

Az autókiállítást a látogatók számára készített meglepetés teszi különlegesebbé. A 2019 márciusi hivatalos bemutatkozása után a „Suzuki JIMNY” létrehozta a „JIMNY Fever!”-t, amelyben a modell első 90 darabjának online foglalása 6 nap alatt teljes egészében lefoglalható. Főleg a Suzuki JIMNY Limited változat hozta meg a legnagyobb jelenséget, melynek során mindössze 3 óra alatt lefoglalták mind a 30 darabot.

 

A Suzuki úgy döntött, hogy visszahozza a JIMNY Fever-t! ismét, mivel lehetőséget kíván biztosítani azoknak, akik érdeklődnek ennek a kis terepjárónak a tulajdonosává, hogy regisztráljanak az autó vásárlási lehetőségére. Csak 50 darab lesz megvásárolható 1 760 000 baht kezdőár alatt . Jelentkezési határidő 2023. március 21- én 16.30 – ig . – 2023. április 2- án 22.00 órakor. Semmilyen foglalási díj nem szükséges. A Suzuki ezután 50 szerencsés nyertest sorsol ki a regisztráltak között, és 2023. április 5- én kihirdeti a nyerteseket a www.suzuki.co.th oldalon . A kampánnyal kapcsolatos további információkért forduljon a Suzuki standhoz vagy bármely Suzuki bemutatóteremhez országszerte. A Suzuki arra számít, hogy a rendezvényen nagyszámú érdeklődő vásárlót vonzanak majd a szerencsesorsolásra.

 

És ne hagyja ki a „SUZUKI SMART DEAL” kampány elindítását; A Suzuki akciós ajánlatai, hogy bárki még könnyebben lehessen Suzuki autó tulajdonosa. Minden Suzuki járműre tett foglalás INGYENES 1 éves első osztályú biztosítást kap, 0%-os kamatozási lehetőséggel vagy havi részletfizetéssel 10 egymást követő hónapon keresztül. Mindezeken felül a SUZUKI CELERIO vásárlói 1999 baht/hótól kezdődő havi törlesztőrészletet kapnak.

 

Wallop úr végül hozzátette, hogy a Suzuki összes termékét úgy tervezték, hogy minden vásárlói csoport igényeit kielégítse. A Suzuki emellett eltökélt szándéka, hogy termékeit és szolgáltatásait folyamatosan továbbfejlessze, ügyfelei jobb kiszolgálása érdekében. A Suzukit egy erős márkakereskedési hálózat is támogatja, amely készen áll az előrelépésre és a közös növekedésre. A Suzuki emellett olyan vezető nemzeti pénzintézetekkel áll szövetségben, amelyek exkluzív lízingajánlatokat kínálnak a Suzuki-fogyasztóknak, hogy könnyebben birtokolhassanak egy Suzuki autót. Ilyen pénzügyi szervezetek a Kiatnakin Phatra Bank, a Kasikorn Thai Leasing, a Thanachart Bank és a Tisco Bank.

 

Ennek ellenére a Suzuki erős vágya, hogy minden fogyasztója könnyen hozzáférhessen kiváló minőségű termékekhez és szolgáltatásokhoz, mind az értékesítés előtti, mind az utáni szolgáltatásokhoz. Ezen a hangsúlyon keresztül a Suzuki nem kizárólag a növekedés megteremtésére összpontosít, hanem arra, hogy a Suzukit olyan márkává építse, amelyben minden vásárló megbízhat, és amely fenntarthatóan kiáll a thai emberek mellett. Ez természetesen összhangban van a Suzuki projekttel „SUZUKI Cause We Care – A törődésnél több minden szükséglet megértése”.

 

További információért:

www.suzuki.co.th

www.facebook.com/officialsuzukimotorthailand

SUZUKI ügyünk: 1800-600-900

A 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalonra vonatkozó akciók: 2023. március 20. – április 2.

SUZUKI SWIFT

  • 0%-os kamatozási lehetőség;
  • VAGY támogatási lehetőség havi törlesztőrészlettel 10 hónapig: 4000 baht/hó a GL és GLX modelleknél és 3500 baht/hó a GL NEXT esetében;
  • VAGY lehetőség havi részletfizetésre, havi 3333 fürdő/hótól kezdődően, autótartozékok kedvezménnyel 40 000 baht-ig a GL és GLX modelleknél és 35 000 baht-ig a GL NEXT esetében;
  • INGYENES 1 éves első osztályú biztosítás és 24 órás segélyszolgálat 3 évig

 

SUZUKI CIAZ

  • Lehetőség havi részletfizetésre 3777 baht-tól és kedvezmény az autótartozékokra 50 000 baht-ig;
  • VAGY 0%-os kamatozási lehetőség;
  • INGYENES 1 éves első osztályú biztosítás és 24 órás segélyszolgálat 3 évig

 

SUZUKI XL7

  • 0%-os kamatozási lehetőség;
  • VAGY kedvezmény az autótartozékokra 40 000 baht-ig;
  • INGYENES 1 éves első osztályú biztosítás és 24 órás segélyszolgálat 3 évig

 

SUZUKI CELERIÓ

  • Lehetőség 90 napos ingyenes vezetésre*;
  • VAGY havi részletfizetési lehetőség 1999 baht/hó*-tól*;
  • A GA, GL és GX modellek esetében legfeljebb 10 000 baht, a GL UP esetében pedig legfeljebb 5 000 baht kedvezményt foglalhat magában;
  • INGYENES 1 éves első osztályú biztosítás és 24 órás segélyszolgálat 3 évig

 

SUZUKI CARRY

  • Lehetőség kedvezményre az autó tartozékokra 10 000 baht-ig;
  • VAGY 1,89%-os speciális kamatozási lehetőség;
  • INGYENES 1 éves első osztályú biztosítás

 

SUZUKI ERTIGA SMART HYBRID

  • 1,39%-os akciós kamatozási lehetőség;
  • VAGY havi részletfizetési lehetőség 5.888 baht/hótól kezdődően és kedvezmény az autótartozékokra 20.000 baht-ig;
  • INGYENES 1 éves első osztályú biztosítás és 24 órás segélyszolgálat 3 évig