Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Nissan Thailand standján tündököl egy újonnan bemutatott jármű – az új Nissan Kicks e-POWER MY23. Az új Nissan Kicks e-POWER MY23 mellett a Nissan Terra Sport és a Nissan innovatív járműveinek teljes skálája, valamint számos izgalmas ajánlat, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy az igényeiknek leginkább megfelelőt válasszák, és könnyen meghozzák a vásárlási döntést. Ilyen izgalmak várják a látogatókat a Challenger, IMPACT, Muang Thong Thani területén 2023. március 22. és április 2. között.

 

Isao Sekiguchi, a Nissan Motor Thailand elnöke elmondta: „Az összes bemutatott jármű a Nissan egyedi és innovatív technológiájával érkezik, amely lenyűgöző vezetési teljesítményt, 360 fokos biztonsági pajzsot és prémium komfortszintet biztosít. A termékek és az összes izgalmas különleges ajánlat célja, hogy köszönetet mondjunk minden thaiföldi vásárlónak a több mint 70 éves támogatásukért. Emellett kiemelik a Nissan innováció iránti szenvedélyét. DNS-ünkben rejlik, hogy új értéket teremtsünk az emberek tapasztalatainak és életminőségének gazdagítása érdekében.”

 

Az új Nissan Kicks e-POWER MY23: Továbbfejlesztett prémium és kényelem az új izgalmakért az úton

Az eseményen mutatkozik be az új Nissan Kicks e-POWER MY23. Az elektromos SUV elődje , a 100%-ban villanymotorral hajtott B-SUV sikerére és nagy népszerűségére épül. Ez a Nissan saját fejlesztése, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy a 100%-ban elektromos autókhoz hasonló vezetési élményt élvezzenek anélkül, hogy szükségük lenne rá. hogy megváltoztassák vezetési szokásaikat, vagy aggódjanak a töltőállomások keresése miatt.

 

Az új Nissan Kicks e-POWER MY23 olyan új funkcióval érkezik, mint a vezeték nélküli töltő***, és kényelmesebb a kormánykerék puha anyagával. Az elektromos motoros hajtásrendszer azonnali gyorsulást és reakciót biztosít 280 newtonméteres (Nm) maximális nyomatékkal és lenyűgöző, 136 lóerős teljesítménnyel. A 2,06 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a jármű figyelemre méltó teljesítményt, gyorsulást és reakciót biztosít, miközben lenyűgöző, 26,3* kilométer/literes üzemanyag-fogyasztást biztosít városi vezetés közben. Az e-Pedal Step egyetlen gázpedállal egyszerűvé és simává teszi a vezetést. A Nissan Kicks e-POWER a 360 Safety Shield-et is tartalmazza, egy sor intelligens biztonsági technológiát, amely biztosítja, hogy a sofőrök teljes bizalommal legyenek az úton.

 

A Nissan fokozott vezetési élményt nyújt a NissanConnect segítségével , amely zökkenőmentesen kapcsolódik az Apple CarPlay-hez és az új Android Auto-hoz**.

 

Az utakon való izgalom fokozása érdekében a Nissan Kicks e-POWER AUTECH minőségben kapható, amely prémium minőségű és sportosabb, dinamikusabb és stílusosabb díszítéssel. Az ilyen kiváló kínálat hozzájárul a Nissan Kicks e-POWER nagy népszerűségéhez a bevezetése óta. A Nissan Kicks e-POWER MY23 ára az E fokozattól 779 900 baht, a V fokozat 849 900 baht, a VL fokozat vezeték nélküli töltővel 920 000 baht és az AUTECH fokozat vezeték nélküli töltővel 980 000 baht.

 

Nissan Terra Sport : 7 üléses SUV, többet kínál, mint amire valaha is szüksége van egy SUV-ban

A „Terra Sport” a Nissan prémium családi SUV sorozatának legújabb tagja, amely a modern család minden tagjának utazási élményét gazdagítja, legyenek azok barátai, szerettei vagy házi kedvencei. Az új családi SUV sportosabb kivitelben és stílusos fekete kiegészítő csomagban érkezik fekete prémium sportos belsővel, a hátsó ülésen található Sport jellel, amely egyedivé és életstílusához illővé teszi . A Nissan Terra Sport erőforrása 2,3 literes, duplaturbós YS23DDTT dízelmotor , amely 190 lóerőt és 450 Nm nyomatékot ad le. A 7 fokozatú automata sebességváltó egyenletes, de erőteljes vezetést biztosít. Motorja minden típusú dízel üzemanyagot támogat, beleértve a B7-et, B10-et és B20-at, és jó üzemanyag-fogyasztást kínál. A prémium családi SUV 4×4 (4WD) hajtásmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető és az utas számára, hogy bárhová elmenjenek. A vezető egyszerűen átválthat négykerék-hajtásról kétkerék-hajtásra (2H). Az 5 lengőkaros felfüggesztési rendszer simább futást és kezelhetőséget biztosít, valamint stabilabbá teszi kanyarokban.

A Nissan TERRA SPORT „többet kínál, mint amire valaha szüksége van egy SUV-ban” BOSE prémium audiorendszerrel, valamint csendes utaskabinnal, amelyet akusztikus üveg szélvédő és külső tükör fokoz. Az első utasok a 9 hüvelykes képernyőn élvezhetik a szórakozást. A NissanConnect támogatja az okostelefonok csatlakoztatását mind az Android Auto**, mind az Apple CarPlay segítségével, ami növeli a navigációs rendszer Google Térképen vagy más szórakoztató alkalmazáson keresztüli elérését. A hátsó utasok a második és harmadik sorban élvezhetik az online szórakozás világát a 11 hüvelykes képernyőn keresztül, HDMI vagy Smart TV stick csatlakozással. Minden utas egyszerre több eszközt is tölthet öt USB-porttal (A és C típusú), amelyek az első és a középkonzolon, a második és harmadik sorban találhatók. A Nissan vezeték nélküli töltési technológiája az elülső konzolon nagyobb kényelmet biztosít az utasok számára, hogy könnyedén tölthessék mobiltelefonjukat.

A Nissan TERRA SPORT ára 1 555 000 bahtról indul, és három stílusos színben kapható: Stealth Grey, White Pearl**** és Black Star.

 

Nissan Almera : A kompakt szedán abszolút tökéletessége

A Nissan Almera , a Nissan egyik legkelendőbb modellje az elmúlt évtizedben, és az Év Autója 2023 díjjal is garantálta a Legjobb 1000 köbcenti alatti limuzin címet, 1,0 literes turbómotor hajtja, ami 100 lóerős maximális teljesítményt biztosít . maximális nyomatéka 152 Nm. Erőátvitele erőteljes és gyors gyorsulást biztosít a motor turbó lapos nyomaték jellegéből adódóan. Ugyanakkor lenyűgöző üzemanyag-hatékonyságot, szórakozást és vezetési élményt biztosít. A Nissan 360°-os SAFETY SHIELD technológiáinak teljes készlete nyugalmat hoz minden utas számára. A legújabb továbbfejlesztett NissanConnect infotainment rendszer támogatja az okostelefonok csatlakoztatását az Android Auto** és az Apple CarPlay segítségével; a navigációs rendszer a Google Map segítségével, 8 hüvelykes érintőképernyős audiorendszerén; és hangfelismerő rendszer. A tágas utaskabin továbbra is a Nissan Almera egyedi jellemzője , amelyet a legújabb „ Quole” továbbfejleszt. Modure ” prémium ülések, amelyek nem halmozódnak fel, valamint visszaverik a hőt, így nagyobb kényelmet és élvezetet nyújtanak az egész utazás során.

 

Nissan Navara: A tartósság DNS-e

A Navara az elmúlt 70 évben népszerű és jól ismert megbízhatóságáról, szívósságáról, tartósságáról, stílusáról és kényelméről. A kisteherautó tágas kabinnal és erőteljes motorral rendelkezik. A 2,3 literes, 4 hengeres, DOHC ikerturbós YS23DDTT motor 190 lóerős maximális teljesítményt (Ps) és 450 Nm forgatónyomatékot, 7 sebességes automata sebességváltót (7AT) kézi vezetési móddal (M mód) kínál a továbbfejlesztett vezetési teljesítmény. A híres „Fully-Boxed Frame”, egyetlen darab acél váz, kiváló teherbírást biztosít. A használhatóságot és sokoldalúságot kínáló további jellemzők közé tartozik a hátsó lökhárítóba integrált lépcső, amely megkönnyíti az ágyhoz való hozzáférést, valamint a szárnyas, rögzítőhorog, amely segít a nagy és a kis rakomány rögzítésében .

 

A mobilitás erősítése és azon túl

Az elektromos és villamosítási technológia terén világelsőként a Nissan bemutatja a 100%-ban elektromos teljesítménnyel rendelkező Nissan LEAF- jét, valamint azt, hogy a Nissan Energy Share koncepciójával hogyan használható a mobilitáson túl . Az elektromosítási technológiai zónában elhelyezkedő Nissan LEAF kétirányú töltőjével bemutatja, hogy a járműtől otthonig (V2H) milyen előnyökkel jár a fogyasztók számára. A Nissan vásárló járműve a közelmúltban csatlakozik a thaiföldi Villamosenergia-termelő Hatóságnak az elektromos járművek és elektromos rendszerek közötti energiaátalakításról szóló tanulmányához, amely a társadalom jövőbeli energiafenntarthatóságát eredményezi . Ez Thaiföld első és legnagyobb, nagy kapacitású elektromos járműakkumulátorokkal végzett jármű-hálózati tesztje.

 

Különleges ajánlatok ***** exkluzív a 2023-as Bangkoki Nemzetközi Autószalonon

Annak érdekében, hogy megköszönje a thaiföldi ügyfeleknek nyújtott támogatást, és lehetőséget adjon a thaiföldi vásárlóknak új Nissan autók egyszerű vásárlására, a Nissan az alábbiak szerint testreszabott különféle ajánlatokat:

  • új Nissan Kicks e-POWER MY23: Különleges kamatláb 1,99-től, ingyenes 1 éves Nissan Premium Protection első osztályú biztosítás, ingyenes Nissan Premium garancia meghosszabbítási program, 24 órás közúti segélyszolgálat, ingyenes munkadíj ütemezett karbantartásért (5 év) /100 000 km), ingyenes Nissan Premium Air-con szűrő teljes PM2.5 védelemmel és speciális Stylish Package tartozékokkal (csak V, VL és AUTECH fokozatokhoz, valamint a 70. évfordulós kiadáshoz ) .

 

  • Nissan Terra
    • E fokozat: alacsony előleg 59 950 baht-tól, ingyenes 1 éves Nissan Premium Protection első osztályú biztosítás
    • VL modell, VL 4WD és VL 4WD SPORT: akciós kamat 1,79%, ingyenes első osztályú Nissan Premium Protection 1 évre szóló biztosítás, és ingyenes speciális kiegészítők.
    • Minden modell különleges ajánlatokat kap, nevezetesen a Nissan Premium Garancia kiterjesztési Programot, az ingyenes közúti szervizt, a 24 órás közúti segélyszolgálatot (5 év vagy 150 000 kilométer) és a 90 napos ingyenes vezetést.

 

A Nissan emellett izgalmas ajánlatokkal is készül, többek között 0%-tól kezdődő speciális kamatokkal és hosszú, akár 84 hónapos részletfizetési időszakokkal, valamint számos előnnyel. A Nissan termékekkel és különleges ajánlatokkal kapcsolatos további információkért az érdeklődők fordulhatnak a Nissan munkatársaihoz a 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, a Nissan márkakereskedéseihez és bemutatótermeihez országszerte , vagy fordulhatnak a Nissan Call Centerhez a Tel. 02 401 9600, vagy látogassa meg a Nissan Thailand webhelyét a https://nissan.co.th címen .