Noriaki Yamashita úr, a Toyota Motor Thailand Company Limited elnöke elnökölt a Toyota Booth megnyitóján a „44. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon” a „Toyota Multi-ways for a Better World” koncepció keretében. a szén-dioxid-semlegesség felé a Toyota többútvonalas stratégiáján keresztül. A standon különböző hajtásláncokkal rendelkező koncepciójárművek találhatók, amelyek a Hilux Revo BEV Concept – LPG HEV Taxi Concept – Prius HEV Concept – és Corolla Cross Hydrogen Concept. Az elektromos járművek vezető szerepének hangsúlyozására az xEV zóna különféle hibrid autókat és a Toyota első BEV-jét mutatja be; bZ4X. Ezen túlmenően számos Toyota autót, köztük a 2023-as thaiföldi Év Autója díjat nyert modelleket, az új 2023-as Yarissal, valamint számos exkluzív ajánlatot állítanak ki az autószalonon és az országos Toyota márkakereskedésekben a kiállítás időszakában. A 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon 2023. március 22. és április 2. között kerül megrendezésre a Challenger Hallban, az Impact Arénában, Muang Thong Thaniban.

 

Noriaki Yamashita úr, a Toyota Motor Thailand elnöke a Toyota standját bemutató sajtótájékoztatón kijelentette: „Ahogyan Toyoda úr megismételte a hosszú távú elkötelezettségét a szén-dioxid-semlegesség kihívásaira a többféle útvonalon keresztüli stratégián keresztül, a Toyota továbbra is „mind jobbat” fog bemutatni. ” mobilitás a szerteágazó vásárlói igények kielégítésére. A közelmúltban jelentettük be a CJPT „Carbon Neutral Mobility Event” rendezvényét ebben a hónapban.

A CJPT a Commercial Japan Partnership Technologies Corporation rövidítése, amely a többi japán OEM-vel közös vegyes vállalat. Célja, hogy felgyorsítsa a CASE technológiák bevezetését és népszerűsítését a közlekedési kihívások megoldása és a szén-dioxid-semleges társadalom megvalósítása érdekében. A rendezvényen különféle technológiákat kínáltunk, amelyek célja, hogy meghallgassuk az érintettek őszinte véleményét, és átgondoljuk a helyes utat a hegymászáshoz, hogy szénsemlegességet érjünk el a thai emberek boldogsága érdekében. A CJPT eseményt követően standunkon bemutattuk a szénsemlegesség felé vezető több járművet.

A Toyota 2009-ben mutatta be a Camry HEV-t, mint az első villamosított járművet, és eddig körülbelül 160 ezer HEV-t értékesített. Több mint 850 000 tonna szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével járult hozzá, és több mint 2,5 millió fa elültetését jelenti. A Toyota most 6 elektromos járművet kínál, amelyek közül 5 HEV és a bZ4X BEV a villamosítás vezető szerepe. Ma ezeken felül azt a jó hírt szeretném megosztani, hogy ebben az évben 4 új HEV modellt mutatunk be. Tovább kielégítik a thai ügyfelek különféle igényeit. És ami még fontosabb, hozzájárulnak a CO2 további csökkentéséhez. ”

 

Fedezze fel a változatos technológiát felvonultató egyedi koncepcióautókat, miközben a határokon túlmutató szén-dioxid-semlegességet is elér

BEV koncepció „Hilux Revo BEV Concept”

A Hilux Revo BEV koncepció egy elektromos hajtásrendszerrel van felszerelve, amely BEV lítium-ion akkumulátorral működik, és célja a szén-dioxid-semlegesség elérése és a környezet megóvása. Ez a kisteherautó dupla lengőkaros első felfüggesztéssel és erős hátsó felfüggesztésű laprugóval rendelkezik. A Hilux Revo-ra épülő, teljesen elektromos kisteherautó prototípusa egyetlen fülkés karosszériát tartalmaz, amelynek külső hűtőrácsa újratervezett, elektromos járművekhez szabva, és bemutatja a jövő technológiáját a kisteherautók számára. A Hilux Revo BEV Concept először a Toyota Motor Thailand 60. évfordulója alkalmából, 2022 decemberében került bemutatásra. Ezenkívül a tervek között szerepel, hogy a „Dekarbonizált Fenntartható Város” projektben egy másik környezetbarát járműként is bevezetik, amelynek célja az alternatív energiájú járművek népszerűsítése. technológia és tiszta energiarendszerek a közlekedés, a gazdaság és a fenntartható környezetfejlesztés számára Pattaya városában.

 

HEV koncepció „Prius HEV Concept”

A Toyota Prius volt az első hibrid elektromos jármű, amelyet kereskedelmi forgalomba hoztak, és motorral és elektromos motorokkal is rendelkezett. A Prius legújabb, ötödik generációs változata új és sportos kialakítással jelent meg, amely okosan integrálja az aerodinamikát az üzemanyag-hatékonyság és a menetteljesítmény fokozása érdekében. Az autó belseje az „Island Architecture” koncepciót követi, és egy 7 hüvelykes digitális műszercsoporttal segíti a vezetőt az útra összpontosítani. Ezenkívül a jármű hosszabb tengelytávja bőséges helyet biztosít a karosszérián belül, és 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal érkezik.

 

LPG-HEV koncepció „LPG HEV Taxi Concept”

Az LPG HEV Taxi Concept egy olyan jármű, amelyet kifejezetten taxiként való használatra terveztek. Az ezen a rendezvényen bemutatott koncepcióautó egyedi sárga-zöld színvilággal rendelkezik, amely egyedi identitást ad neki Thaiföldnek. A jármű magas tetejű, és nagy elektromos tolóajtóval van felszerelve. A kabin tágas és alacsony, sík padlóval rendelkezik, hogy megkönnyítse a tolószékek számára a rámpák használatát. Ez a funkció minden utas számára kényelmessé teszi, különösen az idősek és a gyermekek számára, hogy könnyen be- és kiszálljanak a kabinból. Az LPG HEV Taxi Concept a kényelemre és a vezető fáradtságának minimalizálására összpontosítva készült. A környezetbarát teljesítményre is hangsúlyt fektet, mivel hibrid motort használ, amely egyesíti az elektromos energiát az LPG-vel. Ami még fontosabb, a jármű Toyota Safety Sense rendszerrel van felszerelve , amely nyugalmat biztosít mindenkinek a fedélzeten az utazás során.

 

HICEV koncepció „Corolla Cross Hydrogen Concept”

A Corolla Cross Hydrogen Concept hidrogénüzemű belső égésű motorral van felszerelve, amely egy erőteljes, 1,6 literes turbó háromhengeres motort tartalmaz. A nagynyomású hidrogén-befecskendező rendszerrel a tankolás ugyanolyan gyors, mint egy hagyományos gázüzemű járműben. A koncepcióautót azonban az különbözteti meg egymástól, hogy az égés során csak vizet bocsát ki, így a szén-dioxid-semlegesség izgalmas és környezetbarát alternatívája.

 

Válasszon különféle Toyota autókat, amelyek megfelelnek életstílusának, miközben élvezik az év legjobb promócióit

 

Tapasztalja meg az „Új Yaris 2023-as verziót” Nyisd meg az Életedet

Az új Yarist úgy frissítették, hogy megfeleljen a thaiföldi kisautó-rajongók igényeinek, jellegzetes külső dizájnjával, amely a kifinomult és energikus formatervezési témát tükrözi, amely egy elegáns és izgalmas vezetési élményt tükröz. A ferdehátú belseje tele van élvonalbeli, kényelmes és biztonságosabb funkciókkal, mint például a nagy, 9 hüvelykes érintőképernyő, a BSM (Blind Spot Monitor) , a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető (RCTA) rendszer és a panorámás monitor. A tágas utastér prémium anyagokkal díszített, sima és üzemanyag-takarékos vezetési élményt kínálva. Emellett az alapfelszereltség is tovább bővült, és három személyre szabható stíluscsomag is elérhető, a Luxury, a Sport és a Premium. Most igénybe veheti a verhetetlen, 1,65%-os kamattal és átfogó Toyota Care PHYD biztosítási csomagot kínáló akciós ajánlatot, vagy választhat mindössze 5625 THB/hó részletfizetést a Toyota Care PHYD biztosítási csomaggal, miközben élvezi a legjobb vezetési élmény.

 

Az év kiváló kisteherautója, amely 3 díjat nyert az „Év Autója 2023” kategóriában

International Pick-up Award (IPUA) 2022-ben és 2023-ban 6. alkalommal elnyert bajnoki díja is megerősíti. Erőteljes GD- vel érkezik. Super Power motor 204 lóerős maximális teljesítménnyel és 500 Nm nyomatékkal a 2,8 literes motormodellben. A Hilux Revo erőteljes, izgalmas és üzemanyag-takarékos, és a Super Flex felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, amely fokozza a vezetési élményt. Figyelemre méltó szórakoztató funkciókkal van kiegészítve, például érintőképernyővel, amely támogatja az Apple CarPlay használatát. A nagy teherbírású szállítások igényeinek kielégítésére 8 extra hátsó laprugó található a standard 2,4J-s fülke- és alvázmodellben, valamint más modellekben, mint például a Hi-Lux Revo-D, amely zökkenőmentesen reagál minden életstílusra. Különleges ajánlatok vannak a Double Cab modellre, a 2023-as frissített modellre és a 60. évfordulós modellre, havi 6612 THB-tól kezdve, a pénzintézetek 1650 THB/hó támogatást kínálnak 12 hónapig, vagy alacsony, 0%-os kamatot. Emellett 3 évről 5 évre vagy 150 000 km-re meghosszabbítja a garanciális időszakot, és 100 000 km-ig ingyenes időszakos karbantartást kínál.

Garantálja a magabiztosságot 3 rangos díjjal: „Legjobb 2WD FELSZEDŐ 2500 CC ALATT”, „LEGJOBB 2WD FELSZEDŐ 3200 CC ALATT” és „LEGJOBB ÜZEMANYAGGAZDASÁGOS FELSZEDŐ 3500 CC alatt”.

 

Kiváló ECO SEDAN, amely elnyerte az „Év Autója 2023” díjat

A sportos „Yaris ATIV” „Fastback Style” karosszériával büszkélkedhet, teljes LED-es fényszórókkal, 16 hüvelykes kéttónusú könnyűfém keréktárcsákkal, teljes LED-es fényvezető hátsó lámpákkal, új szekvenciális irányjelzővel. A belső tér tiszta luxust mutat az elektronikus rögzítőfékkel. ( EPB) , testreszabható 64 színű „környezeti fény” rendszer, valamint egy teljesen digitális műszerfal, amely kifinomultságot és kategóriaelső teljesítményt áraszt. A motorháztető alatt a Yaris ATIV Sport egy újonnan hangolt motorral párosul egy élvonalbeli CVT platform, amely zökkenőmentes és gyorsan reagál A legújabb biztonsági technológiákkal teljes nyugalommal élvezheti az utazást. Most már 5593 THB/hónap**-tól vonzó részletfizetési ajánlattal élhet a Toyota Care PHYD biztosítási csomaggal, vagy választhatja a kamatláb 1,90%* a Toyota Care PHYD biztosítási csomaggal.

Garantálja a maximális magabiztosságot a „LEGJOBB 1300 CC ALATT SZEDÁN” díjjal.

 

Kiváló CROSSOVER, amely elnyerte az „Év Autója 2023” díjat

A „Corolla Cross 1.8 Sport Plus benzinmotor” megújult külsővel, fényes fekete első hűtőrács Gun Metallic színben, ködlámpák, LED-es kivetítős fényszórók, irányjelző lámpák, nappali menetfények és beépített krómozott oldalsó tükrök LED-es irányjelzők.Az ára is megfizethető, így remek választás a potenciális vásárlók számára.

Garantálja a maximális magabiztosságot a „LEGJOBB 1800 CC ALATT HIBRID SUV” díjjal.

 

Népszerű 7 személyes SUV

A „Veloz” modern és stílusos dizájnjával, tágas és kényelmes belsővel, akár 7 különböző módon állítható ülőgarnitúrával tűnik ki. Teljes kényelmet és sokoldalúságot kínál a mindennapi használatra, valamint a legmagasabb szintű biztonságot a Toyota Safety Sense rendszerrel. Az új elsőkerék-meghajtású platform stabil és megbízható vezetési teljesítményt biztosít, míg az 1,5 literes Dual VVT-i benzinmotor 106 lóerővel kombinálva CVT automata sebességváltóval lélegzetelállító gyorsulást és sima vezetési élményt kínál, maximális üzemanyag-hatékonyság mellett. 17,9 kilométer literenként, így költséghatékony megoldás, amely tökéletesen megfelel a modern családok igényeinek.

 

 

Kiváló középkategóriás limuzin, amely 2 díjat nyert az „Év Autója 2023” kategóriában

Az „Új Camry” az elegáns és fényűző, sportos dizájn teljes csomagját kínálja, minden részletre odafigyelve aprólékosan kidolgozott, és olyan kényelmes funkciókkal van felszerelve, amelyek minden utazás során magabiztosságot keltenek. A magabiztos vezetési élményt nyújtó TNGA autóipari architektúrának köszönhetően csúcstechnológiás teljesítményt nyújt, amely minden elvárást felülmúl. Ezenkívül a Toyota világszínvonalú biztonsági rendszerének, a „Toyota Safety Sense” legújabb verziójával teljes mértékben megbízhat a legmagasabb szintű biztonsági előírásokban. Mindent összevetve, az új Camry igazi vezető szerepet tölt be az autóiparban.

Garantálja a maximális magabiztosságot a „LEGJOBB HIBRID KÖZÉPMÉRETŰ SZEDÁN 2500 CC ALATT” és a „LEGJOBB KÖZÉPMÉRETES SEDÁN” UNDER 2.500 CC” díjakat.

 

Kiváló PPV, amely elnyerte az „Év Autója 2023” díjat

A Fortuner Legender a Fortuner összes legnagyszerűbb tulajdonságát egyetlen kiemelkedő dizájnban egyesíti, prémium kényelmet és elsőrangú biztonságot kínálva. A Modellista testreszabási lehetőségei a kreativitás további szintjét adják, a prémium minőségre helyezve a hangsúlyt, amely a sokéves tapasztalat és a Japánban tapasztalt nagy népszerűség eredménye, amelyet a több mint egymillió eladott példány garantál. A Toyota Gazoo Racing filozófiája alapján kifejlesztett Fortuner GR Sport teljes vezetési teljesítményt nyújt, és teljesen új szintre emeli a Fortunert, lehetővé téve, hogy soha nem látott módon szabadjára engedje sportos szellemét és egyedi identitását.

Garantálja a maximális magabiztosságot a „LEGJOBB DÍZEL 4WD PPV UNDER 3200 CC” díjjal.

 

Fedezze fel a Toyota népszerű modelljeinek széles választékát az év különleges ajánlataival, hogy minden vásárlói igényt kielégítsen, miközben élvezheti az értékesítési képviselők lenyűgöző szolgáltatásait

KINTO – Tapasztalja meg az autótulajdonlás új szabadságát, amelyet a Toyota hozott Önnek

Bemutatjuk a KINTO-t, a Toyota Leasing innovatív megoldását, amely kiváló tulajdonosi élményt és nagyobb szabadságot biztosít. Ez a minden az egyben szolgáltatás magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt elérhető, havi egydíjas fizetéssel, amely a végpontok közötti szolgáltatásokat fedezi. Egyszerűen válasszon a Toyota modellek sokféle kínálatából, és szabja testre használati időtartamát és távolságát. Ráadásul a jelentkezés rendkívül egyszerű az online dokumentumok benyújtásával. A KINTO-val a modern életstílus prioritást élvez a maximális kényelem és rugalmasság érdekében, hogy Ön élvezhesse a KINTO-val való problémamentes autóhasználat előnyeit. A KINTO szolgáltatásainak három fő szempontja van, az alábbiak szerint:

  1. Teljes körű szolgáltatás a legjobb kényelemért vezetés közben – fedezi a Toyota magas színvonalú szolgáltatásainak költségeit
  • Karbantartási és csereszolgáltatások. Minden fogyóeszköz ingyenes.
  • Első osztályú biztosítás a Toyota Care-től a szerződés teljes időtartama alatt
  • 24 órás speciális segélyszolgálat
  • Csereautó szerviz javítás közben
  • Éves gépjárműadó-kezelési szolgáltatás biztosítása, éves regisztrációs és kapcsolódó dokumentumok házhoz szállítása
  1. Egy ár a legjobb autóértékért – az ügyfelek maximalizálhatják az autóhasználatot, miközben egyetlen árat fizetnek a megállapodás teljes időtartama alatt.
  • Nincs szükség nagy fizetésre
  • Hatékonyan tervezze meg pénzügyeit, mert egy ár mindent lefed
  • Töltse ki az autó visszaküldésére vonatkozó szerződést, és válasszon újat
  • Vagy az ügyfelek dönthetnek úgy, hogy az eredeti árfolyamhoz közel hasonló részletfizetéssel a saját tulajdonukba veszik az autót (Típustól függően 2-3 évre részletre vásárolják meg)
  1. Online szolgáltatás a szolgáltatásainktól való újfajta szabadságért az online autókölcsönző szolgáltatással, amely az elejétől a végéig kényelmet és gyorsaságot biztosít. Jelentkezni a www.kinto-th.com weboldalon és a KINTO mobilalkalmazáson keresztül lehet . Ezután a jóváhagyási eredményt ugyanazon a napon egy órán belül ellenőrizheti a munkaidőben és a munkanapokon.

Bemutatjuk az új Wellness Mobility Servicet, egy többcélú járművet, amely felfelé és lefelé állítható Welcab ülésekkel rendelkezik. Ez az automata autó tökéletes idősek és kerekesszékesek számára, maximális teherbírása 130 kilogramm. A mindössze havi 19 980 THB kikiáltási ár mellett a szolgáltatás a Welcab berendezés karbantartási díját is tartalmazza.

         A KINTO ügyfelei és magánszemélyei további szolgáltatási lehetőségeket élvezhetnek, mint például a KINTO SHARE – napi autóbérlési szolgáltatás utazási és turisztikai igényekhez, országszerte több szervizponttal. Ezenkívül a TripSabuy by KINTO szálloda- és szállásajánlatokat kínál kedvezményekkel és különleges kiváltságokkal. Mindkét szolgáltatás kényelmesen található a KINTO alkalmazásban, amely egyablakos autóbérlési és szállási igényeket biztosít. Töltse le az alkalmazást most az App Store és a Play Store áruházból az egyszerű foglalás és fizetés érdekében.

         Végül ne maradjon le erről a különleges ajánlatról! Jelentkezzen a KINTO ONE szolgáltatásra az eseményen, és kapjon egy 500 THB értékű Starbucks kártyát (napi 5 kártya). Ezen felül exkluzív kiváltságokat kap, például lehetőséget, hogy csak 10 000 THB kárbiztosítást fizessen, és egy üzemanyagkártyát akár 5 000 THB értékű (az autómodelltől és a csomagtól függően).

Új biztosítási rendszer „TOYOTA CARE első osztályú biztosítás”

„PHYD-Pay Hogyan vezetsz”

A „Connected Technology” a vezetési adatok és viselkedések intelligens elemzésére szolgál. Ezt követően az összegyűjtött adatokat tovább számoljuk, és pontozásban összesítjük minden olyan ügyfél esetében, aki az egyes eredmények alapján akár 20-40% kedvezményt kapna a jövő évi prémiumból. A 2020. júniusi fenomenális bevezetése óta ez az innovatív rendszer akár 200 000 tagot vonzott, ami Délkelet-Ázsia legnagyobb növekedését jelzi. Ez a figyelemre méltó siker erősen megerősíti a vállalat puszta vezető szerepét az innovatív biztosítási szolgáltatási technológia terén, amely túlmutat az ügyfelek elégedettségén, és növeli a Toyota vásárlóinak bizalmát. Ezért annak érdekében, hogy a Toyota autótulajdonosai több lehetőséget biztosítsanak a biztosítók számára, a társaság 2023. február 1-től kiterjesztette e biztosítási szolgáltatás elosztását a jelentős biztosítási szolgáltatókra. A résztvevő biztosítók közé tartozik az Aioi Bangkok Insurance PCL, a The Viriyah Insurance PCL, a Navakij Insurance PCL, a Thaivivat Insurance PCL és a Tokyo Marine Safety Insurance (Thailand) PCL.

További információért és az előnyben részesített PHYD biztosítási csomag megvásárlásának tervéről vegye fel a kapcsolatot a Toyota márkakereskedőkkel országszerte.

Megjegyzések: A „PHYD-Pay How You Drive” Toyota Care első osztályú biztosítás elérhető a Hilux Revo / Fortuner / Corolla Cross / C-HR / Camry / Ativ / New Yaris számára

Noriaki Yamashita úr, a Toyota Motor Thailand elnöke így foglalta össze: „Mobilitási vállalatként a Toyota elkötelezett amellett, hogy megfeleljen ügyfelei változó igényeinek azáltal, hogy az infrastruktúrával és a változatos energiaforrásokkal összhangban élvonalbeli technológiai lehetőségeket kínál. Működési stratégiánkat azon elkötelezettség vezérli, hogy olyan technológiai megoldások széles skáláját kínáljuk, amelyek végső soron hozzájárulnak a szén-dioxid-semlegesség eléréséhez. A Mobility For All révén boldogságot teremtő elvünk biztosítja, hogy senkit se hagyjunk hátra a fenntartható jövő aktív építésére tett erőfeszítéseinkben. Elkötelezettek vagyunk kínálatunk folyamatos fejlesztése és fejlesztése mellett, hogy minden eddiginél jobb életet éljünk a nap alatt és ugyanazon az égen ezen a bolygón.”