• A következő generációs Ford Ranger Stormtrak masszív képességeket, innovatív funkciókat és intelligens kifinomultságot hoz a pickupok piacára
  • Az ügyfelek igényeire reagálva a Ford piacra dobja a következő generációs Ford Ranger Raptort választható 2,0 literes Bi-Turbo dízelmotorral
  • A funkciókban gazdag funkcionalitást megfizethető áron kínálva a következő generációs Ford Ranger XLS nagyszerű partner a munkához és a családhoz.
  • Bemutatjuk a Ford Everest új csúcsmodelljét, a következő generációs Ford Everest Wildtrakot, amely fiatal, aktív családokat szolgál ki, akik bármilyen kihívásra és kalandra vágynak.

 

BANGKOK, TAILAND, 2023. március 21. – A Ford újabb mérföldkövet jelent a thaiföldi autóiparban a legújabb, következő generációs Ford Ranger és Ford Everest változataikkal, megerősítve vezető pozíciójukat példátlan innovációk és technológiák bevezetésével az ügyfelek munkájának jobb kiszolgálása érdekében. , családi és játék céljaira a 2023. évi 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon 2023. március 22. és április 2. között. Minden következő generációs Ford járműre csábító akciók várnak mind a rendezvényen, mind a Ford országszerte működő márkakereskedéseinél.

 

„Idén a Ford kibővíti a következő generációs Ford járművek folyamatos sikerét, és ismét újradefiniálja az iparágat a legújabb változataink bemutatásával, amelyek kitűnnek a következő szintű innovációikkal és technológiáikkal, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek minden teherautónak. és a SUV-vezetők életmódja” – mondta Ratthakarn Jutasen, a Ford Thailand ügyvezető igazgatója.

 

Következő generációs Ranger Stormtrak

 

A Ford egy teljesen új jelenséget hoz létre a következő generációs Ranger Stormtrak-kal, a Ranger legújabb csúcsmodelljével, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy kihívásokkal teli életstílust szolgáljon ki, új szintű innovációval és technológiával, amilyenre eddig még soha nem volt példa kisteherautóban. A következő generációs Ranger Stormtrak első ízben olyan Flexible Rack rendszerrel érkezik, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy egyetlen kézzel akár öt pozícióban állítsák be a sportrudat. A következő generációs Ranger Stormtrak 80 kilogramm dinamikus és 250 kilogramm statikus teherbírással rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy mindenféle felszerelést eltartson, vagy terheket szállítson kaland és munka során.

 

A 2,0 literes Bi-Turbo motorral felszerelt következő generációs Ranger Stormtrak 4×4 és 4×2 változatban érkezik. Az e-Shifter 10 sebességes automata sebességváltóval párosítva a következő generációs Ranger Stormtrak a kisteherautók szegmensében először rendelkezik teljesen automatizált parkolási asszisztenssel, a következő generációs Ford Ranger Raptor kivételével, amely Ford Performance. jármű.

 

A következő generációs Ranger Stormtrak kívül-belül kemény megjelenésű, merész új hűtőrács és egyedi matricák tükrözik a masszívság iránti szenvedélyt. A kiegészítő AUX lámpák javítják a láthatóságot minden időjárási körülmény között, és növelik a biztonságot éjszakai vezetés közben. Belül az utasteret prémium fekete és piros műbőr ülésekkel tervezték, a jellegzetes Stormtrak stílusban.

 

A következő generációs Ranger Stormtrak 4×2 ára 1 264 000 THB, a 4×4 pedig 1 399 000 THB. A következő generációs Ranger Stormtrak négy külső színben lesz elérhető, köztük Arctic White, Meteor Grey, Absolute Black és Sedona Orange ( különleges színekért 10 000 THB felár ellenében).

 

Következő generációs Ford Ranger Raptor 2.0L dízel Bi-Turbo

 

A Ford Performance DNS-sel megtöltve a következő generációs Ranger Raptor 2.0L Bi-Turbo egy nagy teljesítményű terepjáró, kemény kialakítással. Ez a legújabb verzió 2,0 literes dízel Bi- Turbóval van felszerelve , amely az igazi tereprajongók számára biztosítja a szabadságot, hogy megtapasztalják azt a kisteherautót, amely minden vezető igényeit kielégíti. A következő generációs Ranger Raptor 2.0L Bi-Turbo ára 1 769 000 THB-tól kezdődik.

 

Következő generációs Ford Ranger XLS

 

a kisvállalkozások tulajdonosai számára fejlesztették ki, mint egy sokoldalú, gyorshajtású automata váltós pickup. A következő generációs Ranger XLS erős vázzal rendelkezik és felfüggesztési rendszer modern technológiákkal és biztonsági funkciókkal kombinálva. A merész külső mellett a következő generációs Ranger XLS erőteljes és hatékony teljesítménnyel is rendelkezik.

 

A nyitott és duplafülkés modellekben kapható következő generációs Ranger XLS 2,0 literes Single Turbóval, 6 sebességes automata sebességváltóval és számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek minden kisteherautó-tulajdonos igényeit kielégítik, többek között:

 

  • Többszörös fényvisszaverő LED-es fényszórók és nappali menetfény a biztonságosabb vezetés érdekében.
  • Integrált hátsó dobozfokozat , amely minden eddiginél könnyebbé teszi a raktér elérését.
  • Egy tolatókamera amely megmutatja, mi van a jármű mögött, és megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a párhuzamos parkolást.
  • Digitális műszerfalak, beleértve a 10,1 hüvelykes multi-touch képernyőt az autóban lévő összes csatlakoztatási funkció egyszerű vezérléséhez.
  • Elektromos szervokormány (EPAS) , hogy segítse a vezetőt a jármű kényelmes kezelésében, akár rövid, akár nagy távolságról van szó.

 

A következő generációs Ranger XLS csábító ára 794 000 THB-tól kezdődik. A jármű öt izgalmas színben lesz elérhető, köztük alumínium metál, sarkvidéki fehér, meteorszürke, abszolút fekete és kék villám.

 

Következő generációs Ford Everest Wildtrak

 

A következő generációs Ford Everest Wildtrak, a Ford Everest legújabb, kifejezetten családok számára tervezett változata a kalandos teljesítményt kivételes kényelemmel, magas képességekkel és kiváló technológiákkal ötvözi egy robusztus, kifinomult és szórakoztató SUV-ban.

 

Ami a teljesítményt illeti, a következő generációs Everest Wildtrak 2,0 literes bi-turbós motorral, e-Shifter 10-fokozatú automata sebességváltóval és 4WD képességekkel párosul hat választható hajtási módban a maximális teljesítmény érdekében minden útfelületen: Normál, Eco, vontatás/szállítás, csúszós, sár/nyomok és homok.

 

Belül az utasteret teljesen újratervezték, fekete, narancssárga varrással díszített műbőr ülésekkel, az első üléseken pedig a „Wildtrak” logóval az ikonikusan kemény megjelenés érdekében . Az igazi kalandor életstílusát tükrözve a következő generációs Everest Wildtrak merész, fekete „WILDTRAK” betűkkel ellátott hűtőrácsot is kapott. a motorháztetőn.

 

A következő generációs Everest Wildtrak ára 1 899 000 THB. A következő generációs Everest Wildtrak hat külső színben lesz elérhető, köztük alumínium metál, meteorszürke, abszolút fekete, valamint 12 000 THB hozzáadásával Snowflake White Pearl, Luxe Yellow és Sedona Orange.

 

„Elkötelezettségünk, hogy kamatoztatjuk erőnket, hogy meglovagolhassuk a következő generációs Ford járművek sikerét új termékkínálattal, és továbbra is javítsuk szolgáltatási kezdeményezéseinket, hogy ügyfeleinket családként kezeljük” – tette hozzá Ratthakarn.

 

Az ügyfelek a Ford következő generációs járműveinek új változatait online foglalhatják le a Ford hivatalos weboldalán (www.ford.co.th), valamint a 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, valamint a Ford országos márkakereskedéseiben.

 

Lenyűgöző akciók az Autószalonon

 

A Ford az alábbiak szerint kínál különleges ajánlatokat a négy legújabb változatra:

 

  • Következő generációs Ford Ranger XLS nyitott fülke a törlesztőrészletek mindössze 5599 THB-tól, a Double Cab törlesztőrészletek pedig csak 7199 THB-tól kezdődnek.
  • A következő generációs Ford Ranger Stormtrak és a következő generációs Ford Ranger Raptor 2,0 literes Bi-Turbo dízelmotor különleges, 1,99%-os kamattal érkezik.
  • A következő generációs Ford Everest Wildtrak különleges ajánlatot kínál 1,89%-os kamat.

 

A Ford a következő új generációs Ford modellekhez is izgalmas új ajánlatokat kínál:

 

  • A következő generációs Ford Ranger Open Cab XL+ akciós áron 599 000 THB 709 000 THB helyett.
  • A következő generációs Ford Ranger Double Cab XLT törlesztőrészlete 6999 THB-tól kezdődik.
  • A következő generációs Ford Ranger Wildtrak törlesztőrészlete 9999-től kezdődik, és 10 000 THB értékű ingyenes üzemanyagutalványt kap, ha lefoglalja és megvásárolja a járművet 2023. március 31-én.
  • A következő generációs Ford Ranger Sport, a következő generációs Ford Ranger Raptor 3.0L és a következő generációs Ford Everest 48 hónapos részletre szóló , 1,99%-os speciális kamattal, valamint ingyenes első osztályú biztosítással jár.
  • Minden következő generációs Ford járműhöz tartozik Ford Care program, amely akár 5 év vagy 150 000 km-es garanciát jelent az új gépjárművekre.

 

új , következő generációs Ford járművet vásárolnak, további előnyökben részesülnek, beleértve az ingyenes Ford Care+ garanciaprogramot akár 5 évig, beleértve a gyári garanciát, az időszakos járműkarbantartást, amely magában foglalja a munkaerőköltségeket és a 27 290 THB értékű pótalkatrészeket, és Ingyenes 24 órás Ford országúti segélyszolgálat. Azok a meglévő ügyfelek, akik egy következő generációs Ranger Wildtrakot vásárolnak, még egy 10 000 THB értékű üzemanyagutalványt kapnak a tetején. További információért látogasson el a Ford hivatalos weboldalára a www.ford.co.th címen

 

az ügyfélszolgálati innovációnak a fejlesztésével . A Ford a közelmúltban megnyitotta a Ford Oktatási Központot, hogy elősegítse az oktatási képzést, hogy a Ford alkalmazottai és partnerei megfelelhessenek az ügyfelek igényeinek, és a legjobb tulajdonosi élményt nyújthassák.