A Mercedes-Benz Thaiföld új korszakot kezd az „Ambition to Lead” mottóval, és luxusmodelleket hoz a „44. Bangkoki Nemzetközi Autószalonra”, amely 2023. március 22. és április 2. között kerül megrendezésre az A19-es standon, az IMPACT Challenger
Hallban . 1, Muang Thong Thani. A Mercedes-Benz idei csúcspontja az „EQB 250 AMG Line”, a Mercedes-EQ márkanév alatti új akkumulátoros elektromos jármű bevezetése.
A jármű egy 5 üléses SUV, amely minden méretben tökéletes keveréke a luxusnak és a kényelemnek. Nagyfeszültségű akkumulátorral működik, amely lehetővé teszi, hogy a jármű teljes feltöltéssel 460 kilométert tegyen meg a WLTP szabvány szerint. Az EQB-t 3 020 000 THB áron gyártják és importálják (CBU).

A standon más élvonalbeli modellek is láthatók lesznek, köztük az „EQS 500 4MATIC AMG Premium” , egy akkumulátoros elektromos jármű 702 kilométeres EV hatótávval, „Mercedes-AMG G 63” , az off-road SUV királya, a „Mercedes-AMG SL 43” a legendás sport roadster és a Top-End Luxury modell, a „Mercedes-Maybach S 580 4MATIC Premium” -val további 20 modell áll rendelkezésre, hogy minden látogatót a Mercedes-Benz luxusélményével izgasson az Autószalonon.

 

 

Martin Schwenk, a Mercedes-Benz (Thailand) Limited elnök-vezérigazgatója mondta

„Idén a Mercedes-Benz Thaiföld bejelenti az „Ambition to Lead” mottót.
Ez megerősíti elkötelezettségünket a thai autóipar színvonalának emelésére az átfogó üzleti tervünk révén, amely előtérbe helyezi a fenntarthatóságot, a villamosítást, a technológiát és innovációt, valamint a luxusélményt. Az idei mottónkat az Autószalonon megrendezett kiállításunk kulcskoncepciójává alakítjuk. A stand kialakításának minden eleme a fenntarthatóságot és a digitális korszak futurisztikus identitását tükrözi. A standot körülvevő többdimenziós LED képernyőket 360 fokban helyezzük el, és több mint 20 modellből álló válogatást adunk ki benne. A csúcspont az EQB 250 AMG Premium, egy 100%-ban elektromos SUV, amelyet Thaiföldön mutattak be először. A látogatókat az EQS 500 4MATIC AMG Premium , a Mercedes-AMG G 63, a Mercedes-AMG SL 43 és a Mercedes-Maybach modelljeink izgatják . A nagy hatótávolságú plug-in hibrid modelljeink, mint például a C 350 e AMG Dynamic szintén megtekinthetők. Ezen kívül minden látogató fényűző élményben lesz része a Mercedes-Benz standjánál vagy Mercedes-Benz hivatalos márkakereskedéseinknél országszerte a 44. Autószalon ideje alatt .

 

Találkozzon először az EQB 250 AMG Line-vel Thaiföldön

Az EQB 250 AMG Line, a Mercedes-EQ márka legújabb akkumulátoros elektromos járműve, amelyet Thaiföldre gyártottak és importáltak (CBU), SUV-karosszériával készül, amely ugyanazt a kompakt SUV-platformot használja, mint a GLB. 5 üléssel rendelkezik, és egy állandó gerjesztésű szinkronmotor (PSM) hajtja, amelynek maximális teljesítménye 140 LE, maximális nyomatéka pedig 385 Nm. A nagyfeszültségű, 66,5 kWh-s akkumulátorral áramforrásként a jármű teljes feltöltéssel 460 kilométert tud megtenni a WLTP szabvány szerint. Az EQB maximum 100 kW-os egyenáramú töltést fogad el, ami 32 perc alatt éri el a 10-80%-os töltöttséget, és legfeljebb 11 kW-os váltóáramú töltést, ami 6 óra 50 perc alatt éri el a 100%-os töltöttséget. Amellett, hogy 100%-ban elektromos SUV, az EQB 250 AMG Line AMG-stílusú belsővel és külsővel, valamint funkcionális és szórakoztató funkciókkal, valamint fejlett biztonsági rendszerekkel, köztük számos vezetőtámogató rendszerrel van felszerelve. A Mercedes-Benz luxusát és sportosságát megtestesítő elektromos luxusterepjáró tökéletes választása vonzó áron.

*Az EQB 250 AMG Line 3 020 000 THB áron kapható.

 

Első kézből szerzett tapasztalat a terepjáró királyával „Mercedes-AMG G 63”

A Mercedes-AMG G 63 egy klasszikus nagyméretű SUV a Mercedes-AMG márkanév alatt. A G-osztály ikonikus dizájnjával és egy nagy teljesítményű motorral, V8-as benzinmotorral, 4,0 literes 3 982 cm3-es Bi-Turbóval rendelkezik, amely 585 LE maximális teljesítményt és 850 Nm maximális nyomatékot képes leadni. A jármű AMG SPEEDSHIFT TCT 9 sebességes sportváltóval van felszerelve, és 220 km/órás végsebesség mellett 4,5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra. Az AMG PERFORMANCE 4MATIC összkerék-meghajtásának köszönhetően az egyik legjobb modell a féktelen terepen való meghódításhoz.

*Mercedes-AMG G 63-tól kezdődő ár 17 920 000 THB