Igen DS de ahogyan Magyarországon már nem állunk velük kapcsolatba bizonyos okok miatt de azért hír értéke van, főleg ha megkér minket az olasz kolléga, hogy közöljük le a cikket. Igen kapunk teszt autót is de nem Magyarországon hamarosan mutatjuk mit kaptunk nem kell addódni minden egyes darabot megkapjuk!

  • A DS Automobiles 80. Italian Golf Open 2023. május 4. és 7. között zajlott a „Marco Simone Golf & Country Clubban”.
  • A DS Automobiles a negyedik egymást követő évben címszponzorként a fenntarthatóság közös értékén alapuló nyertes kapcsolatot erősít meg az Olasz Golfszövetséggel.
  • Az együttműködés célja, hogy a márka francia savoir faire-jét és az elektromos világra fordított úttörő figyelmét kiterjeszti a golf világára, bemutatva az új DS 4 és DS 7 Esprit de Voyage, az új DS 3 és DS 9e előzetesét, valamint a töltést. állomásokat a Free2move partner eSolutions.
  • A DS Automobiles 37 járműből álló flottát biztosított az eseményhez, valamint a Hole in One győzelmének szentelt díjat:egy DS 4-et.
  • Mariano Di Vaio modell, vállalkozó és divatblogger kiváló tanúsága.

2023. május 4. és 7. között a világ golfozásának legjobb tehetségei mérkőztek meg egymással a „Marco Simone Golf & Country Clubban” a DS Automobiles 80. olasz nyílt teniszbajnoksága alkalmából. Rendkívüli bemutató a DS Automobiles számára, amelynek címszponzorként lehetősége nyílt arra, hogy kiemelje zöld szellemét, és átitassa a golfot, a márka pozíciójához rendkívül hasonló sportágat francia savoir faire -ével.

A DS Automobiles és az Olasz Golf Szövetség – immár negyedik éve győztes szövetség – közötti partnerség a fenntarthatóság közös értékének megosztásán alapul.

Az elektromos változataival a DS Automobiles világos és úttörő víziót mutat be a jövő mobilitásáról, technológiáit és dizájnját minden golfrajongó számára kínálja. A golf világával való kapcsolat nem ér véget a címszponzor szerepével: a DS Automobiles márkakereskedői hálózat partnerkapcsolatokat kötött a környék golfütőivel, stratégiai kapcsolatokat hozva létre, amelyek célja, hogy termékpalettáját és modelljeit az olasz golfélet minden szegletében bemutassa.

A márka az Italian Openen megalapozta zöld jelenlétét 37 autóból álló flottával, amelyek közül kiemelkedik a merész DS 7, amelyet páratlan kényelem és elektromos hajtásláncok jellemeznek, valamint az elegáns DS 9 szedán. A reflektorfény alatt az ÚJ, 100%-ban elektromos. A DS 3 és a vadonatúj DS 4 és DS 7 az Esprit de Voyage kollekcióból, amelyeket a francia savoir faire inspirált a divatban. Továbbá a két valóság győztes összefogásának hangsúlyozására a DS Automobiles egy járművet ajándékoz a Hole in One megnyeréséért, vagyis annak a játékosnak, aki az első lövésre 200 méterről a 7-es számú lyukat csinálta volna. A dél-afrikai golfozó, Thriston Lawrence bravúrja, aki megnyerte a DS 4-et.

Fiatal, 2014-ben született márkaként a DS Automobiles teljesen megújult, két évnél fiatalabb jelenlegi kínálattal és az alacsony károsanyag-kibocsátásnak szentelt E-TENSE termékcsaláddal büszkélkedhet, amely a hatékonyság és a környezetvédelem szinonimája. A márka indulása óta a villamosítást helyezte stratégiája középpontjába; ma négy modellel büszkélkedhet a termékpalettán, teljesen elektromos vagy Plug In Hybrid változatban, és célja, hogy 2024-ben csak a teljesen elektromos változatokat dobja piacra. A termékoffenzíva folytatódik az ebben a hónapban bemutatott Esprit de Voyage kollekcióval, és a teljes termékpalettán. berendezések és exkluzív részletek, hogy a lehető legnagyobb figyelmet a részletekre és egyedi élményt nyújtsanak minden vásárlónak.

A DS Automobiles elektromos világra való különös figyelme a főszerep a Free2move eSolutions jelenlétének köszönhetően, amely a márka partnere, valamint a Stellantis és az NHOA vegyesvállalata, amelynek célja, hogy vezető szerepet töltsön be a termékek tervezésében, fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. elektromos mobilitási szolgáltatások. Az alkalom során használt töltőkészülékek az eProWallboxok voltak, amelyek funkcionalitás és költség tekintetében nagy rugalmasságot kínálnak, alkalmazkodva az energiaigényekhez (7,4 kW-tól 22 kW-ig) és a töltési sebességhez, hogy elősegítsék az elektromos áram új formáira való átállást. mobilitást, valamint hozzájárul a CO2-kibocsátás csökkentéséhez.

Mariano Di Vaio modell, vállalkozó és divatblogger volt a 80. Italian Golf Open 80. alkalommal megrendezett versenyének par excellence védnöke/arca.
A DS Automobiles, mint egy fiatal és avantgárd márka, azt a bloggert választotta, aki a legjobban képviseli az eseményt és annak témáit, például a fenntarthatóságot és a zöld attitűdöt , amelyekhez maga Di Vaio is különösen kötődik. Ezenkívül az assisi-i vállalkozó, aki a golf világa iránti szenvedélyt ápolja, a Pro AM-en játszott – a szakma profi és amatőreinek szentelt versenyen -, így tökéletes tanúbizonyságnak bizonyult a DS AUTOMOBILES 80. OPEN Olaszországban.