A lényeg, hogy itt vagyunk Spanyolországban, mint vendégek. Itt az új Jeep is szóval köszönjük a meghívást. Hamarosan mindent bemutatunk az autóról! De addig lehet tűkön ülni 😊!

  • Az év autója Európában, az új Jeep Avenger kivételes környezetben mutatja be bizonyítványait a nemzetközi sajtónak: Malaga városában és természeti környezetében.
  • Fuengirola és Marbella volt az a két helyszín, ahol az új Jeep Avenger BEV-t láthattuk az említett modell nemzetközi és hazai bemutatója alkalmából.
  • A Jeep kalandos DNS-ének és a város élvezetét célzó funkcióknak a kombinációja miatt forradalmian új New Avenger úgy érzi, mint egy hal a vízben olyan nagyvárosi területeken, mint Malaga, amely kiemelkedik a nyüzsgő városi életről, valamint a természeti tájakról és hegyi utakról. néhány kilométer.

A Jeep először választotta Spanyolországot, hogy új modellt mutasson be a nemzetközi sajtónak. Nem kevesebb, mint történetének kulcsautója, a Jeep Avenger, az amerikai márka első modellje, amely elnyerte az Év Autója rangos díjat Európában, és az első Jeep, amelyet az öreg kontinensen 100-as változattal hoztak forgalomba. % elektromos.

Málaga a Costa del Sol turisztikai és gasztronómiai kínálatával, valamint az olyan emblematikus helyekkel, mint a La Alcazaba, a Picasso Múzeum, a Calle Larios számos lehetőséget kínál a legurbánusabbak számára, nem elhanyagolva a vad környezetét, a természeti parkkal a város kapujában. város festői tájakkal és hegyi utakkal, hogy élvezze az olyan terepjáró hivatását, mint a Jeep Avenger.

Pontosabban, Fuengirola és Marbella volt az a két helyszín, amelyet a Jeep csapatok választottak ki, hogy élvezhessék a vadonatúj 2023-as Év Autója Jeep Avenger jelenlétét az útjaikon.

Az új Jeep Avenger 100%-ban elektromos változattal jelenik meg, amely Európában az első a márka kínálatában. Szabad mozgást biztosít a nagyvárosok központjában, ami megkülönbözteti a „zéró emissziós” járműveket. 400 V-os motorja 115 kW (156 CV) teljesítményt fejt ki, maximális forgatónyomatéka 260 Nm 400 km-es hatótávon a WLTP protokoll szerint, amely tisztán városi utakon akár 550 km-t is elérhet. Emellett agilis és hatékony 120 LE-s 1.2 Turbo benzinmotorral is kapható.

Kompakt méreteivel, 4,08 m-es hosszával és rövid kinyúlásaival az Új Jeep Avenger kitűnik a támadási szögek (20º), a hasi (20º) és az indulási szögek (32º), amelyek valódi terepjáróvá teszik. Ezek a magasságok azonban a városban is hasznosak lehetnek, meredek parkolórámpák vagy lejtős utcák teljes biztonságban való megküzdéséhez.

Offroad elhivatottsága az alvázat és a jármű teljes kerületét egyaránt lefedő díszlécekben és védőelemekben és a fényszórókban is megvan, amelyek szintén festettek és magasan helyezkednek el. Ez a 360°-os pajzs megvéd a kis kövektől és az ütésektől a rosszul burkolatú utakon, valamint a kis sebességű ütközésektől, amelyek az európai karosszéria-károsodások 70%-ának okozói. A kritikus területek, például az ajtók speciális bevonatainak köszönhetően az új Jeep Avenger karcolás nélkül hagyja el a terepjárót vagy a mélygarázst.

A technológiai részben az új Jeep Avengerben van Traffic Jam Assistant, Blind Spot Detection, 360º-os parkolóérzékelők és egy tolatókamera, amely drónból ábrázolja a jármű környezetét.