• A Lexus LM először Spanyolországban, a 2023-as Davis-kupa 8-as döntőjén kerül a nyilvánosság elé.
  • A döntőket Malagában rendezik november 21. és 26. között.
  • A márka nagyszerű bemutatója, amely közül az Új Lexus LBX is kiemelkedik
  • A márka a Lexus Electrified járművek teljes választékát teszi elérhetővé a Davis Cup számára.

Ma kezdődik a 2023-as Davis-kupa 8-as döntője, a Lexus pedig a verseny hivatalos autóipari szponzora. A döntőket Malagában rendezik november 21. és 26. között, és a Lexus feladata a játékosok és csapatok hivatalos helyszínre szállítása.

A Lexus a Lexus Electrified járművek teljes választékát teszi elérhetővé a Davis Cup számára, beleértve az elektromos járműveket, például az RZ 450e-t, a plug-in hibrideket, mint az RX 450h+ és az NX 450h+, valamint a hibrideket, mint az NX 350h, RX 500h és ES 300h.

Emellett az új LBX is a pályán lesz látható, míg a döntő alatt az új Lexus LM lesz jelen a helyszínen.

Ez az első alkalom, hogy Spanyolországban mutatják be az Új Lexus LM-et, a Lexus számára teljesen új európai járművet, egy „luxusszállítást”, amely a limuzin tulajdonságait egy kisbusz tágasságával ötvözi, és amely Spanyolországban debütál. a 2023-as férfi tenisz világbajnokság ünnepe.

Valódi kapcsolat van a Lexus és a Davis Cup között, a vásárlók és a rajongók luxus és felejthetetlen élményekre vágynak. Nagy hangsúlyt fektetve a „Lexus Electrified”-re, a Davis Kupával kötött együttműködés a világ egyik legizgalmasabb teniszversenyének energiája és a luxus elektromos vagy hibrid Lexus-modell vezetési élménye közötti szinergiát ünnepli.

Az ITF-ről

A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) a tenisz világszintű irányító testülete. Az 1913-ban alapított szervezet célja a sportág hosszú távú növekedésének és fenntarthatóságának biztosítása, 213 tagországos szövetségével együttműködve a tenisz fejlesztése a jövő generációi számára. Az ITF felügyeli a nemzetközi és nemzeti versenyre vonatkozó szabályokat és előírásokat. Az ITF felelős a tenisz globális fejlesztéséért nagyra becsült Globális Fejlesztési Programja révén. Ugyanígy a Tudományos és Technológiai osztály az anyagokat és a technológiát, a Játékvezetői osztály pedig a játékvezetők képzését és fejlesztését felügyeli. Az ITF legfeljebb 1850 férfi, női és junior tornát szervez az ITF World Tennis Tour-on, és irányítja az ITF junior csapatversenyeit, az ITF Beach Tennis World Tour-t, az UNIQLO Wheelchair Tennis Tour-t és az ITF World Tennis Masters Tourt. Az ITF birtokolja és birtokolja a férfi és női teniszvilágbajnokság, a Davis-kupa és a Gainbridge által rendezett Billie Jean King Cup, a két legnagyobb éves nemzetközi teniszcsapat-verseny jogait. Az ITF a NOB nevében intézi az olimpiai teniszversenyt, az IPC nevében a paralimpiai teniszversenyt, valamint a játékok mindkét eseményének kvalifikációs szakaszait.

A Davis Kupáról:

A Davis-kupa 1900-ban kezdődött az Egyesült Államok és Nagy-Britannia közötti versenyként. Jelenleg ez a világ legnagyobb éves nemzetközi csapatversenye a sportban, 2023-ban rekordszámú 155 nemzet regisztrált.