A PEUGEOT ÁRAKHIRDETÉST, NYITOTT A RENDELÉSEK ELŐTT ÉS FELHÍVJA VÁSÁRLÓIT, HOGY VEGYE EXKLUZÍV MEGTEKINTÉSE AZ ÚJ PEUGEOT E-3008-AT.

Az új E-3008 szeptemberi bemutatóját követően a PEUGEOT ma, november 22-én, szerdán megkezdi a következő szintű elektromos Fastback SUV-jainak előrendeléseit. Ebből az alkalomból a PEUGEOT Next Level Preview roadshow-t szervez a főbb európai piacokon, amely egyedülálló lehetőség az ügyfelek számára, hogy megtekintsék az új PEUGEOT E-3008-at.

ALLURE : A PEUGEOT kivételes roadshow-t szervez az E-3008 bemutatására.
ÉRZELEM: bemutatták az új PEUGEOT E-3008-at a nagyközönségnek.
KIVÁLÓSÁG: A PEUGEOT E-3008-at Franciaországban gyártják az új STLA Medium platformon.

Az új PEUGEOT E-3008 már megrendelhető a PEUGEOT márkakereskedési hálózatán és a peugeot.it oldalon magán- és professzionális ügyfelek számára egyaránt.

A PEUGEOT egy egyszerű és könnyen áttekinthető választékot választott, amely két felszereltségi szint, az Allure és a GT, 3 választható csomaggal rendelkezik.

A PEUGEOT e-GO ajánlata lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy azonos havidíj mellett döntsenek elektromos és hibrid motorok közül, így a Peugeot vásárlói gazdasági megkötések nélkül választhatják az általuk preferált hajtásláncot.

Az új PEUGEOT E-3008 előzetese a Next Level Preview eseményen

A PEUGEOT még az új E-3008 márkakereskedésekbe való megjelenése előtt lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy exkluzív bemutatót kapjanak az új PEUGEOT E-3008-ról.

Az év végétől 2024. február elejéig a Next Level Preview rendezvényen az új PEUGEOT E-3008 körútjára kerül sor Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.

Ezeket az exkluzív eseményeket a PEUGEOT márkakereskedésekben vagy bizonyos nagy forgalmú helyszíneken rendezik meg, és kellemes légkörben tekinthetik meg a látogatók az új PEUGEOT E-3008-at. A PEUGEOT szakértői bemutatják az új PEUGEOT E-3008 Electric Fastback SUV merész dizájnját és számos újítását.

ÚJ PEUGEOT E-3008, a csúcskategóriás elektromos gyorshátú SUV

A PEUGEOT E-3008 új magasságokat ért el a Stellantis vadonatúj STLA Medium platformjának köszönhetően, amely az első használt modell. Ezt az innovatív platformot úgy tervezték, hogy a kategória legjobb elektromos teljesítményét nyújtsa: akár 700 km-es autonómia, ultragyors töltési idő (100 km 10 perc alatt), vezetési élmény, hatékonyság és a kapcsolódó szolgáltatások széles skálája (Utazástervező, Smart Charging, Vehicle to Load és Over The Air frissítések).

Az új PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® a vezetési élményt a következő szintre emeli látványos, 21 hüvelykes ívelt és lebegő HD panorámaképernyőjével, amely egyesíti a head-up kijelzőt és a központi érintőképernyőt.

A PEUGEOT E-3008-at Franciaországban, a sochaux-i üzemben fogják gyártani. A szállítások 2024 első negyedévében kezdődnek.