• Az eseményen bemutatásra kerül a prémium és sportos Nissan Kicks e-POWER AUTECH, a luxus és erős Nissan Terra az új tartozékcsomagokkal , a stílusos és agilis Nissan Almera, a merész Nissan Navara és a nagy teljesítményű GT-R.
  • „MONDJ IGENT!” kampány számos különleges ajánlatot kínál 0%-os kamattól akár 96 havi törlesztőrészletig, valamint lehetőséget kínál akár 100 000 baht maximális kedvezményre* 
  • A Nissan Kicks e-POWER „Baifern” nagykövete; hogy megfűszerezze az eseményt a szórakoztató „Superstar – Sales Battle” tevékenység 2023. december 9-én.

A Nissan járművei teljes kínálatát mutatja be a 2023-as thaiföldi nemzetközi motorkiállításon, amelyet a sportos Nissan Kicks e-POWER AUTECH és a Nissan Terra vezet két merészen. és a stílusos fekete kiegészítő csomagok – a Midnight II és a Sports – nagyobb szabadságot biztosítanak az ügyfeleknek prémium családi PPV-jük kinézetének testreszabásában.

A 2023. november 30-tól december 11-ig az IMPACT-ban 2023. november 30-tól december 11-ig tartó kiállítás két legfontosabb eseménye mellett a Muang Thong Thani a Nissan Almera, a Nissan Navara és a Nissan GT-R.

A Nissan bemutatta a „MONDJ IGEN!” akció, amely 0%-os kamattól a hosszabb, akár 96 hónapos törlesztőrészletig terjed. A rendezvényen Nissan járművet vásárló vásárlók számára a maximális kedvezmény 100 000 baht*. 

December 9-én a Baifern – Pimchanok, a Nissan Kicks e-POWER márkanagykövete meglátogatja a Nissan standját, és csatlakozik egy szórakoztató tevékenységhez a látogatók és vásárlók szórakoztatására.

Isao Sekiguchi, a Nissan Motor Thailand és a Nissan ASEAN elnöke azt mondta: „A mi DNS-ünk hajtja, és mert tedd azt, amit mások nem, a Nissan innovációkkal gazdagította az emberek életét. Mi vagyunk az elektromos járműveket, például a Nissan LEAF-et gyártó cég több mint egy évtizede óta, valamint néhány világot gyártunk’ híres sportautók, mint a Nissan GT-R. Mi vagyunk az a márka, amely több mint 80 éves pickup-örökséggel rendelkezik kemény Nissan Navaránk megépítésében, és folyamatosan újítunk, hogy felgyorsítsuk utazásainkat, a Nissan egyedülálló e-POWER technológiájától a jövőbeli elektromos autóink akkumulátorainak fejlesztéséig. Sokféleképpen igyekszünk izgalmakat nyújtani. Ma a thaiföldi nemzetközi motorkiállításon közelebb hozzuk a Nissan izgalmait az ügyfelekhez.

Termékjellemzők

A Nissan Kicks e-POWER AUTECH a Nissan standjának sztárja. A jellegzetes AUTECH kék színben pompázó kompakt SUV sportosan néz ki a prémium AUTECH kiegészítőkkel, mint például az alsó védőburkolattal, a fekete ködlámpa-bevonattal, a fiatalos és merész sárvédővel, valamint a prémium fém első, oldalsó és hátsó szoknyákkal.

A Nissan Kicks e-POWER az egyetlen olyan kompakt SUV Thaiföldön, amely a Nissan szabadalmaztatott e-POWER-jét használja, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy külső töltés nélkül élvezhessék a 100%-ban elektromos autókhoz hasonló vezetési élményt. 100%-ban elektromos motoros hajtásrendszere azonnali gyorsulást és reakciót biztosít, 280 newtonméter (Nm) maximális nyomatékkal. A 2,06 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a jármű figyelemre méltó teljesítményt, gyorsulást és reakciót biztosít, miközben lenyűgöző, 26,3** kilométer/literes üzemanyag-fogyasztást biztosít városi vezetés közben. Problémamentes vezetést biztosít az e-Pedal Step funkcióval, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy csak a gázpedál használatával indítson, gyorsítson és lassítson, míg a 360 Safety Shield és egy sor intelligens biztonsági technológia magabiztos vezetést biztosít. A mindig csatlakoztatott digitális élet megünneplésére tervezett vezeték nélküli töltő*** és NissanConnect az Apple CarPlay és az új Android Auto*** zökkenőmentes csatlakoztatásához az alapfelszereltség része.

További kiemelés a Nissan Terra két kiegészítő csomaggal – a Midnight II és a Sport tartozékcsomagokkal. Folytatva a szállítási pozíciót. „több, mint amire valaha is szüksége van egy PPV-ben,” ez a sportos és luxus családi PPV a Midnight II csomaggal merészebb, keményebb és sportosabb megjelenésű fekete első V-alakú hűtőrács és díszléc, ködlámpa-bevonat, sárvédő díszítés, motorháztető logó és hátsó ajtó díszítés. A Sport csomag eközben stílusos és sportos fekete díszítéssel rendelkezik a külső és a belső térben. Ezek a tartozékcsomagok 2023. december végéig ingyenesen állnak rendelkezésre minden vásárló számára, aki a rendezvényen Nissan Terrát vásárol.

A Nissan Terra nagyobb magabiztosságot és nagyobb vezetési élményt nyújt a vezetőknek az erőteljes, 2,3 literes duplaturbós dízelmotorjának köszönhetően, amely minden dízel üzemanyagot támogat, és 190 lóerőt és 450 Nm forgatónyomatékot ad le, ami a kategória legjobb gyorsulása, 7 sebességes. automata sebességváltó a finomabb gyorsulásért, 4×4 (4WD) vezetési mód, amely lehetővé teszi a vezető és az utas számára, hogy bárhová menjen, és a ‘360 fokos biztonsági pajzs’ fejlett védelem érdekében. A Bose Premium Audio térhatású hangrendszer nyolc speciálisan kialakított hangszóróval és erősítővel, valamint a 11 hüvelykes képernyő HDMI vagy Smart TV stick csatlakozással a hátsó utasok számára mindenkit boldoggá tesz ebben a családi PPV-ben.

A két kiemelt modell mellett a Nissan járművek teljes választéka található, kezdve a Nissan GT-R-val. Az ikonikus GT-R család legújabb modellje továbbra is lenyűgöz dinamikus és stílusos dizájnjával, a jellegzetes kerek hátsó lámpákkal, amelyeket a sugárhajtású repülőgépek utóégetői ihlettek, és emlékeztetnek elődje komoly szándékára és legendás képességeire, a tiszta Takumi mesterségre. az üvöltő 3,8 literes V6-os motor kézi összeszerelése, amely 555 lóerőt és 632 Nm forgatónyomatékot ad le, valamint egy kifinomult sebességváltó a simább gyorsulásért és menetelésért. A presztízs belső teret bőr borítás jellemzi a középkonzolon, az ajtópaneleken és a váltókaron, valamint kézzel varrott touring bőrülések a nagyobb kényelem és a tökéletes grand touring érzés érdekében. A vezetés élvezetét fokozza az új, 8 hüvelykes érintőképernyős, többfunkciós kijelző, a DAB digitális rádió- és okostelefon-alkalmazás, valamint az Active Sound Enhancement.

Az új Nissan Almera VL kompakt szedán minden életstílushoz és úti célhoz „mindent, amire szüksége van, a kívánt sebességgel” kínál. A Nissan egyedülálló HRA0 1,0 literes turbómotorja, amely 100 lóerős (Ps) maximális teljesítményt és 152 Nm nyomatékot produkál, lenyűgöző és érzékeny vezetési élményt nyújt. A szemet gyönyörködtető külső, amely egyértelműen lélegzik a következő generációs V-Motion dizájn és a színváltó Grey Sky Pearl felület mellett, a sportos szedán a NissanConnect Services alkalmazással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy okostelefonon keresztül távolról irányítsa autóját, és kommunikáljon vele. . Tágas utaskabinja kényelmes, és különböző életstílusokat támogat. A biztonsági csomag 360 fokos biztonsági pajzsot és néhány korábban csak a prémium osztályban elérhető funkciót tartalmaz, beleértve a gumiabroncsnyomás-figyelést, a távolsági fényszóró asszisztenst és a sávelhagyásra figyelmeztetést. A szegmensben elsőként működő SOS funkció lehetővé teszi, hogy baleset esetén automatikus segélyhívást kérjen a Sürgősségi Támogatási Központtól az infotainment rendszeren keresztül.

A Nissan Navara a Nissan minden idők kedvenc pickupja. A különféle igényekhez és életstílusokhoz tervezett Nissan Navara nagy teherbírású és életstílusú modellekben egyaránt kapható. A Nissan Navara Single Cab régóta tartós és megbízható üzleti partnere azoknak az ügyfeleknek, akiknek nehéz árukat kell szállítaniuk. A teljesen dobozos keretnek köszönhetően,’ A Nissan híres egyrészes acél alváza, a modell kiváló teherbírást biztosít. Mindeközben a magas testtartású járművek, mint a PRO 4X, a Black Edition és a Calibre, a maximális teljesítményt nyújtó kiemelkedő 2,3 literes, 4 hengeres, DOHC ikerturbós YS23DDTT motorjuknak köszönhetően fokozhatják a kalandkedvelők életmódját és élményét. 190 lóerő (Ps) és 450 Nm nyomaték, valamint 7 sebességes automata sebességváltó (7AT) kézi vezetési móddal (M mód) a fokozott menetteljesítmény érdekében. A használhatóságot és sokoldalúságot kínáló további funkciók közé tartozik a csomagtérajtó-rásegítő, amely megkönnyíti az ágy elérését, valamint a szárnyas, rögzítőhorog, amely segít a nagy és kis rakományok rögzítésében is.