Thaiföldön bemutatja a Flying Spur Hybrid Odyssean Edition-t, az első és egyetlen luxus és fenntartható autót Thaiföldön. Hivatalosan először a „ RENDKÍVÜLI MOBILITÁS A JÖVŐKÖVETKEZŐ SZÁZADBAN” koncepció alatt csatlakozik a utazás a fenntartható jövő felé, és mutassa be a szállításra kész Bentayga Azure Hybridet a „ Testre szabott rendkívüli ajánlatokkal” akcióval, amely egy különleges kampány az év végén szállításra kész autók számára. Megtervezhető akár kedvezményes értékről is. nehéz megtagadni a lehetőséget Különleges kamatláb vagy A gyártó kiterjesztett garancia a címen autóipari kiállítás 40. Thaiföldi Nemzetközi Motor Expo 2023 ma és 2023. december 11- ig tovább Challenger épület Kiállítási és kongresszusi központ HATÁS Muang Thong Thani

Jenny Makin, az ázsiai csendes – óceáni térség – a Bentley Motors Asia Pacific déli értékesítési menedzsere elmondta: „ Thaiföld nagyon fontos piac a Bentley számára. az ázsiai csendes-óceáni térségben Minden évben növeltük az eladásokat. Ennek oka az új Bentley modellek iránti megnövekedett érdeklődés és kereslet. Személyes tervezés Mulliner és kiemelkedő lehetőségek Ez a siker nem jöhetett volna létre a Bentley thaiföldi vásárlóinak támogatása nélkül. ”

Apinya Chaisantikulwat Bentley Bangkok, az AAS Auto Service Company Limited vezérigazgatója hozzátette: „ Ma Bentley módon Bangkok indul FLYING SUR HYBRID ODYSSEAN EDITION A Bentley legtartósabb limitált szériás autója. Ez lesz az első hivatalos bemutatás Thaiföldön, hogy mindenki megtapasztalhassa a luxus és a fenntarthatóság közötti egyensúlyt. Két különbség, amelyek összeolvadnak egy limitált szériás remekművé. Ez a modell ”

modellhez Az Odyssean Edition a prototípus autó tervezési koncepciójának inspirációja alapján készült. Az EXP 100 GT , amely meghatározta a Bentley útját A Motors létrehozásával 2035 -re a világ legfenntarthatóbb autógyártója lehet Az Odyssean Edition az első lépés a stratégiai úton. 100- on túl azáltal, hogy új, fenntartható anyagokat használva fényűző autókat készíthet. De továbbra is megőrzi a Bentley autómárkára jellemző hatékonyságot és menetteljesítményt. ”

A luxust és a fenntarthatóságot közvetítik az alkotások. A Flying Spur Hybrid Odyssean Edition utasterében a fehér vászon és a sötétbarna égetett tölgy árnyalatai az elülső konzolon és az utastér körül speciálisan laminált koa furnérral díszítettek . 3 réteg ultravékony furnér, csak 0,1 milliméter vastag, kevesebb, mint a fényes furnérok. 90% lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy élvezzék a furnérok természetes textúráját és szépségét Egyszerű, elegáns Piano Linen furnérral díszített középkonzollal. A minimalista stílus 3 árnyalatú bőrdíszítéssel kombinálva dimenziót kölcsönöz az utastérnek. Új anyagok és fenntarthatóan feldolgozott természetes bőr használata mellett az egész utastérben a hosszú távú használat érdekében.

továbbá A belső teret gyönyörűen kidolgozott, 100%-os brit gyapjú tweed szövet is díszíti , számos színnel kombinálva. speciálisan tervezett fonallal A Bentley autómárkára jellemző természetes luxus egy csipetnyi létrehozása.

Ami az utastérben uralkodó légkört illeti, a hangsúly a kényelmes és meleg érzésen van az ún Ősz : A tulajdonosok 5 különböző árnyalatú bőr közül választhatnak . ami magában foglalja fekete árnyalatai Beluga, a szürke árnyalatai Delfin, a vörös árnyalatai Krikettlabda , a kék árnyalatai Brunel vagy sötétbarna árnyalat Burnt Oak fehér bőr árnyalatokkal párosítva Könnyű és modern érzetű lenvászon . És ez az első alkalom, hogy filmben játszanak 3 egyedi árnyalattal. A lépcsők és az oszlopok körül is található dekoráció. D logós címkével Odyssean Edition

A Flying Spur Hybrid Odyssean Edition Ombré felülettel is rendelkezik , amely különleges hímzésstílussal rendelkezik, amely azt látja , hogy a cérna színei tökéletesen keverednek az üléseken.

A megjelenésért A Flying Spur Hybrid Odyssean Edition fehér, Old English White (Solid) árnyalatban érkezik a Mullinertől, nagyon vintage angol stílusban. 21 colos , 10 küllős könnyűfém keréktárcsákkal, ezüst-bronz árnyalattal. Sápadt Brodgar Brodgar ) és egy ezüst-bronz felfüggesztési készlet, amely első és hátsó lökhárítóból áll. Fényszóró keret és hátsó lámpa keret Testoldali dekorációs készlettel Nyugalom és derű érzést ad. továbbá A tulajdonosok hat külső árnyalat közül is választhatnak majd, hogy beleolvadjanak a Pale Brodgar bronz árnyalatba. Brodgar ) könnyűfém keréktárcsák , vagy válasszon összesen 60 Bentley árnyalat közül .

Ami a teljesítményt illeti, a Flying Spur Hybrid Odyssean Edition erővel érkezik. 2,9 literes V6 benzinmotor villanymotorral működik Több mint 544 lóerőt és 750 newtonméteres nyomatékot ad le, ami 82 lóerős növekedést jelent a Flying Spur Bentayga Hybridéhez képest . A Hybrid több mint 700 kilométert képes megtenni teli tankkal. és erővel kiváló nyomaték és gyors gázreakció A vezetési hatékonyságot hasonlóvá teszi a V8-as motormodelléhez , amely mindössze 4,3 másodperc alatt gyorsul 0-100 kilométer/órás sebességre.

Az AAS lehetőséget kínál a Flying Spur Hybrid Odyssean Edition birtoklására 17 842 600 baht áron , amely Thaiföld első és egyetlen korlátozott példányszámú autója, amelyet hivatalos kereskedő importál.

Azoknak, akik rendeltek autó Bentley Bentley a 40. Yantra Expón Bangkok által vállalat AAS Auto Szolgáltatás A Kft. azonnali szállításra kész Bentley autókészlettel rendelkezik, akár az is Repülő Spur Hybrid ill Bentayga Hybrid árnyalatok és opciók teljes választékával, amely minden igényt kielégít a legjobb áron. 13,7 millió baht -tól , készen áll a Bentley Bentayga Azure Hybrid bemutatására . Többcélú jármű hibrid motorral Beszállításra készen Mélyzöld Viridian árnyalat a Mullinertől 10 küllős könnyűfém keréktárcsákkal, mérete 22 colos A kabin belseje elegánsan Beluga fekete bőrrel díszített . és Open Pore Dark Burr dió furnér. Készen áll a különleges ajánlatok fogadására az év végén A „Bespoke Your Extraordinary Offers” lehetővé teszi saját pénzügyi tervének megtervezését, és megkönnyíti a döntést, hogy Bentley tulajdonossá váljon, nehéz ellenállni a különféle kedvezmények segítségével. Különleges kamatláb vagy Meghosszabbított garancia a gyártótól továbbá kártyatartó A ttb tartalék speciális kiváltságokat is kap a Thanachart Thai Military Banktól 200 000 ponttal . Bármely Bentley autómodell foglalása esetén 2 000 000 bahttól és feljebb _

Az AAS a „leghosszabb” hibrid akkumulátor garanciát is kínálja, amely akár 8 évig vagy 160 000 kilométerig (amelyik előbb bekövetkezik) a hibrid motoros autókra. és a gyártó által vállalt garancia Készen áll a sürgősségi segélyszolgálat nyújtására a nap 24 órájában, 3 teljes éven keresztül.

Azoknak, akik Bentley autót rendelnek a rendezvényen Számos különleges ajándékot kaphat, például a The McCallan ajándékait, az OSIM masszázsfotelek kedvezménykártyáit és az RXV Wellness csomagjait , amely egy luxus kényelem, ahol pihenhet és jó egészséget érhet el az egész család.